Enrike Iglesiass jūtas vientuļš .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spāņu popzvaigzne Enrike Iglesiass atzinis, ka ir viens un vēlētos, kaut baumām par viņa sakaru ar krievu tenisisti Annu Kurņikovu būtu pamats.

Viņš uzskata, ka blēņas runā tie mākslinieki, kuri apgalvo, ka aizņemtības dēļ nespēj veidot romantiskas attiecības. Iglesiass piebilda, ka viņu nesadusmo nepamatotie stāsti par attiecībām ar krievu tenisisti. "Neesmu kāda īpaša meitenes tipa piekritējs. Tomēr man jāsaka, ka man patīk neatkarīgas un inteliģentas sievietes," viņš sacīja Horvātijas žurnālam "Gloria". "Mīlestībai vienmēr atrodas laiks. Ja kāds mākslinieks stāsta, ka viņam nav laika romānam, tās ir blēņas. Bet ir laiki, kad es jūtos vientuļš, it sevišķi, kad es viens pēc koncerta atrodos viesnīcas numurā." "Bet ir daudz sliktāk, ja tev apkārt ir cilvēki, kas tevi nepazīst, vai pat tādi, kuriem tu nepatīc, tādi, kam tu esi līdzās tikai tāpēc, ka esi pazīstams." "Tas nedod nekādu labumu, ja tev kāds nepārtraukti pielien. Ir vajadzīgi īsti draugi, kas ar tevi būs atklāti."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu