Apprecējusies dziedātāja Šaineda O'Konora .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Šaineda O'Konora Īrijā apprecējusies ar Britu Preses asociācijas žurnālistu Niku Somerledu, piektdien vēsta britu prese. 34 gadus vecā O'Konora un septiņus gadus jaunākais Somerleds salaulājušies jau šā mēneša sākumā.

O''Konorai no iepriekšējās laulības ir divi bērni. Viņai jau bijušas vairākas ārkārtīgi publicizētās romantiskās attiecības ar žurnālistiem. Nesen viņa pēc divu gadu attiecībām izšķīrās ar žurnālistu Dermotu Heisu. Īru dziedātāja ir pasaulē pazīstama ar savu skūto galvu. Viņa vienmēr izcēlusies ar savdabīgiem uzskatiem par reliģiju, bērnu seksuālo izmantošanu, seksuālo diskrimināciju, rasismu, karu, kā arī ar saviem šokējošajiem izlēcieniem, piemēram, kad 1992.gadā televīzijas pārraidē "Saturday Night Live" viņa demonstratīvi saplēsa pāvesta Jāņa Pāvila II bildi. Citkārt O''Konora atteicās koncertēt Ņūdžersijā, ja pirms tam tiks atskaņota Amerikas Savienoto Valstu himna. Pirms trim gadiem kāds Vatikāna neatzīts katoļu bīskaps viņu ordinēja par priesterieni. Kopš astoņdesmito gadu beigām panākumus guvušas vairākas O''Konoras dziesmas. Zvaigznes statusu viņa ieguva deviņdesmitajos gados ar savu albumu "I Do Not Want What I Haven''t Got" un Prinsa dziesmas "Nothing Compares 2 U" izpildījumu. Pagājušā gada jūnijā dziedātāja publiski atzina, ka ir lesbiete. "Es esmu lesbiete," O''Konora sacīja intervijā Lielbritānijā pieprasītākajam lesbiešu žurnālam "Curve". "Esmu pret to izturējusies ļoti atvērti, un savas dzīves lielākajā daļā es satikos ar puišiem, jo nevar teikt, ka es būtu bijusi šausmīgi apmierināta ar to, ka esmu lesbiete. Bet patiesībā es esmu lesbiete."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu