Maiks Figiss uzņem jaunu DVD filmu.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz četriem ekrāniem vienlaikus būs iespējams skatīties gaidāmo režisora Maika Figisa filmu “Viesnīca”, kas top “Etchie Stroh’s Moonstone Entertainment” studijas paspārnē.

Šīs nedēļas sākumā Venēcijā sākās minētā projekta “The Hotel” filmēšana. Samērā melnās komēdijas centrā būs visai absurdi notikumi kāda Venēcijas hoteļa dzīvē. Maiks Figiss sola pietiekami lielu politisko intrigu, slepkavību, prostitūcijas un cita veida prieku devu. “Viesnīca” sekos pagājušā gada pirmajai režisora eksperimentālajai lentei ar nosaukumu “Timecode 2000”, kas tapa Losandželosā kā četru vienlaikus notiekošu stāstu iemūžinājums bez īpašas montāžas iejaukšanās. Figisam kārtējo reizi ir izdevies sapulcēt lielisku aktieru ansambli. “Viesnīcā” darbosies Saema Hajeka, Deivids Švimmers, Valērija Golino un pastāvīgais šā režisora filmu iemītnieks Džūlians Sendss. Šoreiz gan notiekošais netiks filmēts tikai vienā piegājienā. Gatavo materiālu būšot iespēja noskatīties arī televīzijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu