Īstenības izjūtai izmanto īstas supermodeles.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Režisors Marks Voterss, cenšoties radīt pēc iespējas ticamāku vidi, modes demonstrētāju lomās filmā “Head over Heels” nodarbinājis reālas pasaules klases topmodeles.

Viena no šā brīža pieprasītākajām austrāliešu modelēm Farra O’Hēra, Marka Votersa iedrošināta, debitējusi televīzijas filmās Deivida Švimmera varoņa mīļākās lomā jau agrāk - vairākās populārā seriāla “Draugi” epizodēs. Par savu pirmo kinoprojektu viņa izteikusies visnotaļ atzinīgi: “Man patika filmēties “Head Over Heels”, jo filmā patiesi rādīta modeļu starpā valdošā cīņa un viņas vienojošās saites.” Savukārt Bosnijā dzimusī Ivana Miliceviča ar prieku atceras to noskaņu, kāda valdījusi filmēšanas laukumā. Lielākā daļa tēlotāju kopīgi pavadījuši laiku arī pēc tam, kad, kad kameras un prožektori bijuši izslēgti. Īpašu interesi vairāku līdz tam modes skatēs un žurnālos redzēto supermodeļu parādīšanās izraisījusi Vankūveras klubu un krodziņu apmeklētājos. Atpūtas vietu saimnieki arī neslēpj prieku par to, ka apmeklētāju skaits filmas “Head Over Heels” tapšanas laikā stipri pieaudzis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu