Februārī pasniegs Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas 2000" pasniegšanas ceremonijā tiks apbalvoti mūziķi 13 nominācijās, bet pasākuma speciālie viesi būs grupa "Reamonn"

"Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas 2000" pasniegšanas ceremonijas speciālie viesi būs grupa "Reamonn", par to vakar preses konferencē informēja Latvijas mūzikas producentu apvienības (LaMPA) valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve. "Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas 2000" pasniegšanas ceremonija notiks 16.februārī Dailes teātrī. Uz koncertu varēs iegādāties arī biļetes. Pasākumu filmēs un 17.februārī plkst.21.15 rādīs Latvijas Televīzija. "Latvijas mūzikas ierakstu gada balvā 2000" savu dalību apstiprinājušas un savus ierakstus izvirzīs 12 kompānijas -"Mikrofona ieraksti", "Upe", "Platforma Records", "Latvijas Radio", "Gailītis-G", "Laula", "Būsim pazīstami!", "Kadiķis", "Brainstorm Records", "Rīgas skaņu ierakstu studija", "Ave Sol" un "Virus Art". Šogad ieraksti tiks vērtēti 13 nominācijās - "Gada ieraksts", "Labākā debija", "Mūsdienu tautas mūzikas albums", "Klasiskās mūzikas albums", "Labākais video" un citās. Nominācijā "Gada ieraksts" katra ierakstu kompānija iesniedz tikai vienu - savu labāko gada ierakstu. Pieteikt dalību "Gada balvā" iespējams līdz 2001.gada 8.janvārim. Katrā nominācijā būs sava vērtēšanas komisija, kurā aicināti piedalīties sabiedrībā zināmi, ar mūziku saistīti cilvēki, kuri vērtēs ierakstus pēc 10 ballu sistēmas. Vērtēšanā piedalīsies Uģis Polis, Dace Volfa, Ojārs Grasmanis, Vineta Vilistere-Lāce, Rolands Tjarve, Andrejs Žagars, Kaspars Ozols un citi. "Gada balvas" ceremonijas speciālie viesi - grupa "Reamonn", kuras sastāvā ir dziedātājs no Īrijas un četri vācu instrumentālisti, ir viens no spilgtākajiem 2000.gada atklājumiem Eiropas rokenrolā. Arī Latvijā grupas singli "Supergirl" un "Josephine" ir starp radiostaciju visbiežāk atskaņotajām dziesmām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu