Džerija Halivela ziedos savus tērpus.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijusī “Spice Girls” dalībniece iesaistījusies labdarības kustībā, lai palīdzētu bezdarbniecēm atrast darbu. Mazturīgas sievietes varēs izmantot Džerijas un citu slavenību tērpus, lai radītu labu iespaidu intervijās ar darba devējiem.

Džerija Halivela, kura pazīstama ar savu aktivitāti labdarībā, iesaistījusies vēl vienā projektā, kura ideja pieder darbā iekārtošanas aģentūrai “Reed”, ziņo “Dotmusic”. Aģentūra izpētījusi, ka viens no iemesliem, kāpēc bezdarbniecēm ir grūti atrast darbu, ir piemērotu drēbju trūkums. Bieži trūcīgām sievietēm sarunās ar darba devējiem tieši apģērba dēļ neizdodas radīt vērtīgu darbinieču tēlu. “Reed” aicinājumam jau atsaukušās aktrises Elizabete Hērlija un Džoanna Lamlija, britu premjera laulātā draudzene Čerija Blēra, sportiste Kellija Holmsa. Tagad viņām pievienojusies arī Džerija Halivela. Viņu ziedotie tērpi nonāks pie Londonas, Liverpūles un Donkasteras bezdarbniecēm, kuras pēc intervijām ar darba devējiem iegūs tos savā īpašumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu