Anna Krimele baidās par savu dzīvību un ģimeni neatlaidīga vajātāja dēļ (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkalis

Personības izaugsmes trenere un diplomētā teoloģe Anna Krimele, kura agrāk bija pazīstama ar uzvārdu Lieckalniņa, pirms diviem gadiem, gatavojoties kāzām, sākusi saņemt dažādus draudus un nomelnojošu informāciju, ziņo žurnāls “Vakara Ziņas”.

“Man beidzamo mēnešu laikā ir izveidojusies ļoti laba sadarbība ar policiju, lai atrisinātu šo lietu. Ir cilvēks, kas nodarbojas ar kaitniecību un izsaka par mani un manu ģimeni nepatiesu informāciju. [..] Esmu saņēmusi reālus draudus: «Labi, ka es netieku tev klāt pie rīkles.» Saņemto draudu un daudzo vēstuļu dēļ man ir bail atstāt savu bērnu pat ratiņos dārzā, [..] Tāpat ir nedroši pat pastaigāties pa ielu. Kad “feisbukā” saņēmu vēstuli no man nezināma cilvēka, kurš zināja rakstīt, kādu vārdu gribam dot savam mazulim, man kļuva baisi, jo šādu informāciju zināja tikai mūsu tuvākie cilvēki,” izdevumam atklāja Krimele.

Kā jau ziņots, TV personība 9. jūlijā plkst. 11 no rīta Rīgā laida pasaulē savu otro bērniņu.

«Esam kā septītajās debesīs! Bezgala priecīgi! Paldies ārkārtīgi jaukajam Rīgas Dzemdību nama kolektīvam,» skaisto notikumu TVNET komentēja Krimele, piebilstot, ka meitiņa svērusi gandrīz četrus kilogramus.

Kā zināms, šis ir viņas un vīra, uzņēmēja Rafaela Krimela pirmais kopīgais bērns. Pāris gredzenus mija 2016. gada vasarā – Annai no bijušajām attiecībām ar basketbolistu Aigaru Vītolu ir meita Annija, savukārt Rafaels ir tētis dēlam Rinaldam un meitai Elzai.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu