Aina Poiša atklāj, kur izkaisījusi mammas pelnus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Aina Poiša (61), kura Latvijā pazīstama kā psihoterapeite un TV šovu vadītāja, aizvadītā gada novembrī piedzīvoja mātes zaudējumu – ģimene viņas mirstīgās atliekas kremēja. Poiša sākotnēji plānojusi pelnus guldīt zemes klēpī pie mammas vecmāmiņas, taču vasarā pieņēma citu lēmumu.

“Šovasar mums ar bērniem sakrita atvaļinājumi, mēs visi kopā aizbraucām uz Liepāju, omīte bija ar mums, [..] izstaigājām manas bērnības takas, manas mammas bērnības takas, atradām to kapiņu, bet vieta šķita tik pamesta, ka nevarēju savu mammu tur atstāt... Un tad mēs viņu atdevām jūrai, ko viņa ļoti mīlēja. Un man pašai bija izjūta, ka es viņu nepametu, bet atdodu tam dziļajam mieram, kas man pašai šobrīd ļoti svarīgs,” žurnālam “Ieva” atklāja pašmāju slavenība.

Atvadoties no mammas, Poiša lasījusi Ārijas Elksnes dzeju.

Kā zināms, Aina ir precējusies ar uzņēmēju Gati Poišu, un viņai ir divi pieauguši bērni, kuri atraduši savas otrās pusītes un laiduši pasaulē mazbērnus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu