Oļegs Fiļs izved sabiedrībā jauno draudzeni (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristīne Jelinska un Oļegs Fiļs
Kristīne Jelinska un Oļegs Fiļs Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 12. septembrī, Mežaparka Rezidencēs, Villā Corylus, norisinājās stila ekspertu Gunas Leiškalnes-Rokas un Denisa Ševeļova kopīgi sarakstītās un izveidotās grāmatas "STILS" prezentācija, vienuviet pulcējot Latvijas modes pazinējus un mīļotājus krāšņā un izsmalcinātā grāmatas atklāšanas pasākumā.

Elegantā pasākuma atmosfēru baudīja un grāmatas autorus atbalstīja Valsts pirmā lēdija Iveta Vējone, ekspremjers un uzņēmējs Māris Gailis, AS Signet Bank padomes priekšsēdētāja vietniece Irīna Pīgozne, tirdzniecības kompleksa "Spice" direktore Iveta Lāce, aktrise Agnese Zeltiņa, zīmola "M-Couture" dizainere Jūlija Malahova, TV personība, dzīvesstila un modes eksperte Maija Silova, dziedātājs un pasākumu vadītājs Markus Riva, kā arī citi modes un labas literatūras cienītāji.

Spītējot attiecību nesaskaņām ar bijušo sievu, pasākumu apmeklēja arī uzņēmējs Oļegs Fiļs ar mīļoto sievieti Kristīni Jelinsku.

“Ideja par šo grāmatu radās jau sen. Neskaitāmie jautājumi no daudziem cilvēkiem par to, kāds apģērbs ir piemērots vienā vai otrā dzīves situācijā, lika domāt, ka pieprasījums pēc šādas lasāmvielas ir nobriedis,” stāsta Guna Leiškalne-Roka.

Deniss Ševeļovs atklāj: "Mēs ar Gunu žurnālu lapās esam komentējuši gandrīz visu Latvijas prominenču ārējo tēlu un to atbilstību pasākumiem.

Pilnīgi noteikti esam ietekmējuši valsts galveno amatpersonu ģērbšanās manieri.

Gatavojot grāmatu, apskatījām 10 000 bilžu ar pazīstamiem cilvēkiem un secinājām, ka mūsu sabiedrībai ir kur attīstīties. Mūsu pieredze rezumējās tāda dress code aprakstā, kas ir atbilstošs tieši mūsdienu Latvijai."

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu