Zināms, kas ieņems daiļās Ievas Brantes vietu raidījumā “Degpunktā”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT publicitātes foto

​Piektdienas, 14. septembra vakarā, LNT raidījuma “Degpunktā” skatītājus sveiks bijusī raidījuma “Degpunktā” reportiere Diāna Eisaka, kļūstot par otro vadītāju un partneri līdzšinējam “Degpunktā” vadītājam Kristapam Rūķītim.

Diāna ir studējusi Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē par žurnālisti, vairākus gadus strādājusi izklaidējoši analītiskajā preses izdevumā “Sestdiena” un divus gadus pavadījusi “Degpunktā” reportieres amatā.

Diāna atzīst, ka izvēle kļūt par “Degpunktā” vadītāju neesot bijis mērķtiecīgs lēmums, jo pirms pavisam neilga laika viņa ir kļuvusi par mammu un, apgūst jaunā vecāka lomu, esot bērnu kopšanas atvaļinājumā. “Izvēle pieņemt šo izaicinājumu nāca ļoti dabiski, man patika “Degpunktā” darba vide, man patika kolēģi, kādēļ gan to neturpināt jaunā līmenī? Turklāt mūsu ģimenē valda uzskats, ka mamma un tētis ir līdzvērtīgi, tādēļ es ne mirkli nešaubījos tieši par šādu karjeras ceļa attīstību.”

Diāna stāsta: “Darbs “Degpunktā” ir savā ziņā misija – tas nozīmē atvērt sabiedrībai acis, informējot par to, kas notiek ik katram no mums apkārt. Svarīgi ir neizlikties, ka dzīvojam paralēlā pasaulē, kur viss ir saulaini un rožaini. Ja par to netiek runāts, tas nenozīmē, ka šādas lietas nenotiek. Tādēļ mēs runājam un aicinām nebūt vienaldzīgiem, informēt mūs, iesaistīties pašiem un iesaistīt apkārtējos.”

Foto: LNT publicitātes foto

Ikdiena “Degpunktā” vienmēr ir bijusi ļoti saspringta un intensīva, tādēļ brīvo laiku Diāna velta aktīvai atpūtai, apceļojot tuvākas un tālākas Latvijas āres. Savukārt labu fizisko formu viņai palīdz uzturēt augstās intensitātes “CrossFit” treniņi.

Skaties raidījumu “Degpunktā” katru dienu no piektdienas līdz sestdienai kanālā LNT plkst. 20.35.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu