Daugavpilī gaidāms sicīliešu komponista Valerio Trikoli darba pirmatskaņojums

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Valerio Trikoli
Valerio Trikoli Foto: publicitātes

Piektdien, 21. septembrī, plkst.18 Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolā notiks sicīliešu elektronikas komponista un improvizatora Valerio Trikoli darba pirmatskaņojums, informē koncerta rīkotāji.

Trikoli ir Minhenē dzīvojošs sicīliešu komponists, skaņu mākslinieks, improvizators, producents, skaņu inženieris un kurators. Palermo dzimušais mūziķis savu koncertu skaņu raksturo kā "dzīvo konkrēto mūziku" un priekšnesuma gaitā izmanto lenšu magnetofonus un efektus, lai radītu akustiski iespaidīgas un misticisma noskaņu piesātinātas skaņu kolāžas.

Koncerts ir trešais un noslēdzošais pasākums koncertsērijā "Skaņu Meža jaundarbi Latvijas simtgadei", kurā valsts apaļā jubileja tiek atzīmēta ar jaundarbiem hrestomātiskos avangarda mūzikas žanros. Trikoli simtgades projekta gaitā ir radījis jaunu elektroniskās mūzikas kompozīciju.

Koncerts ir bezmaksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu