Maksims Galkins sociālajos tīklos kavējas patīkamās atmiņās par Jūrmalu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Krievu parodists, humorists un TV šovu vadītājs Maksims Galkins (42), kurš šovasar ar sievu, Krievijas estrādes leģendāro dziedātāju Allu Pugačovu (69) un dvīņiem Elizabeti un Hariju (4) atkal viesojās Latvijā, sociālajos tīklos publiskojis draisku video, kas uzņemts Jūrmalā.

Lai arī ģimene jau pirms divām nedēļām devusies atpakaļ uz dzimteni, Galkins joprojām kavējas atmiņās par šo pilsētu. Video redzams, kā viņa atvases bauda atpūtu piedzīvojumu parkā “Jūrmalas Tarzāns”.

“Jūrmalā bērni katru dienu vismaz stundu pavadīja šajās trasēs kokos,” kadrus, kuros redzama arī gādīgā mamma Alla, komentē Galkins.

Kā jau ziņots, pāris ar saviem dvīņiem Latvijā ieradās pēc festivāla “Laima Rendezvous Jūrmala”, kurš norisinājās no 19. līdz 22. jūlijam. Lai gan Pugačova ar Laimu Vaikuli nesatikās pasākumā, draudzenes noorganizēja vairākus nebēdnīgus “randiņus” augustā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дамысдюн. ? Языковые споры! #лайма #алла

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu