Kirkorovs ar Baskovu asprātīgā veidā atvainojas par bezgaumīgo mūzikas video “Ibiza” (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Krievijas estrādes smagsvari Filips Kirkorovs (51) un Nikolajs Baskovs (41) septembra sākumā izpelnījās fanu nosodījumu par videoklipu abu kopīgajai dziesmai “Ibiza”, kurā dziedātāji, piemēram, ar lāzerieročiem šāva uz dinozauru, veica neadekvātas darbības ar kazu un piedzīvoja intīmu mirkli, gandrīz vienojoties skūpstā. Abi mēģinājuši izpirkt savu vainu, publiskojot atvainošanos parodijas formātā, iejūtoties Kanjes Vesta un Lil Pump dīvainajā mūzikas video “I Love It”.

Tāpat kā abi veiksmīgie amerikāņu reperi, Kirkorovs un Baskovs kameras priekšā stājušies milzīgos kostīmos un ar ķēdēm ap kaklu. Atšķirībā no Kanjes un Lil Pump Krievijas estrādes leģendām mugurā bija nevis milzu džemperi, bet gan “nepatīk” simboli.

Ērmīgajā video duets skrien nopakaļ kādai sirmai kundzītei, kura uzskata, ka viņi apkaunojuši savu valsti. “Neaizej, paliec, fane, mēs esam pelnījuši visus “dislaikus””; “Piedod dumjajiem māksliniekiem. Mēs gribējām pajokot, un aizvainojām tavas jūtas. Tas viss ir mākslas dēļ,” dzied Baskovs un Kirkorovs.

Šeit iespējams apskatīt oriģinālu! Brīdinām, ka tajā dzirdama necenzēta valoda!

Ja vēl neesi noskatījies – tieši šā mūzikas video dēļ abiem dziedātājiem nācās atvainoties faniem. Arī šeit dzirdami lamuvārdi!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu