Demijas Lovato māte atminas dienu, kad viņas meita pārdozēja narkotikas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Demi Lovato performs "Skyscraper" during the "March for Our Lives" rally in support of gun control in Washington, Saturday, March 24, 2018. (AP Photo/Andrew Harnik)
Demi Lovato performs "Skyscraper" during the "March for Our Lives" rally in support of gun control in Washington, Saturday, March 24, 2018. (AP Photo/Andrew Harnik) Foto: Andrew Harnik/TT NYHETSBYRÅN

Jūlija izskaņā plašsaziņas līdzekļus pāršalca ziņa, ka amerikāņu dziedātāja Demija Lovato pārdozējusi narkotikas. Divus mēnešus pēc šī notikuma Lovato māte Diāna De La Garza beidzot ir gatava publiski runāt par tās dienas notikumiem un atklāj, kā viņas meitai klājas šobrīd. 

Lovato māte intervijā "Newsmax" atklāj, ka par meitas pārdozēšanu uzzinājusi no saņemtajām īsziņām, kurās viņas paziņas un draugi novēlēja ģimenei izturību un izteica līdzjūtību.

Tajā pat brīdī Diānai zvanīja Demijas asistente, kura paziņoja jaunumus - Demija ir pārdozējusi. Lai arī Demija bija pie samaņas, viņa nerunāja, un tika nekavējoties nogādāta slimnīcā.

Uz jautājumu, kādu Diāna todien atceras Demiju, viņa atbild: "Viņa nepavisam neizskatījās labi. Viņa bija ļoti sliktā stāvoklī."

Viņa sacījusi Demijai, ka mīl viņu un tajā brīdī Demija atbildējusi ar to pašu.

"Manuprāt, tā bija viena no lietām, kas palīdzēja man pārdzīvot nākamās pāris dienas, kad Demija bija kritiskā stāvoklī. Mēs vienkārši divas dienas nezinājām, vai viņa izdzīvos, vai nē," sajūtās dalās Demijas māte.

De La Garza atklāj, ka pašreiz Lovato atrodas rehabilitācijas centrā un viņa jūtas labi: "Viņa ir priecīga. Viņa ir veselīga. Viņa strādā ar sevi, un viņai ir visa nepieciešamā palīdzība."

Jau vēstīts, ka neilgi pirms pārdozēšanas Lovato sazinājusies ar savu narkotiku piegādātāju pēc tam, kad atgriezās mājās no kādas dzimšanas dienas ballītes.

Narkotiku dīleris, saņēmis Lovato ziņu, piegādājis viņai atkarību izraisošo pretsāpju līdzekli oksikodonu. Demijas lietoto narkotiku sastāvā bijis arī fentanils - narkotiskā viela, kuru pārdozēja dziedātājs Prinss un reperis Lil Peep. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu