Kirstena Dansta noraidīja lomu "Amerikāņu skaistumā", jo nevēlējās skūpstīties ar Kevinu Speisiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire, AP/SCANPIX

Svētdien, 23. septembrī, kanālā "STV Pirmā!" būs skatāma oskarotā filma "Amerikāņu skaistums" (American Beauty). Kā izrādās, jauniņās Andželas (Menas Suvari) lomu varēja iegūt amerikāņu aktrise Kirstena Dansta. 

Dansta no lomas atteikusies divu iemeslu dēļ: "Man tolaik bija 15 gadi - es nevēlējos filmēties kaila un skūpstīties ar Kevinu Speisiju!"

Danstai paredzēto lomu ieguva Ņūportā dzimusī Mena Suvani.

Pērn Speisijs tika apvainots par seksuālu uzmākšanos aktierim Entonijam Rapam 1986. gadā, kad Raps bija vien 14 gadus vecs. 

Speisijs šīs runas noliedza, bet drīz vien pēc tam publiski paziņoja, ka ir gejs. 

"Kā to zina man vistuvākie cilvēki, dzīvē man ir bijušas attiecības kā ar vīriešiem, tā sievietēm. Es visas dzīves garumā esmu mīlējis vīriešus, un man ar vīriešiem ir bijušas romantiskas attiecības, un es tagad esmu izvēlējies dzīvot kā homoseksuāls vīrietis," vietnē "Twitter" paziņoja Speisijs.

Filma "Amerikāņu skaistums" ir par pusmūža krīzi skartu vīrieti, kurš iemīlas vienā no meitas draudzenēm.

Ārēji Lesters (Kevins Speisijs) un Karolīna (Anete Beninga) ir ideāls pāris, kas dzīvo ideālu dzīvi. Bet iekšēji Lesters pārzīvo pusmūža krīzi un slīkst arvien dziļāk un dziļāk depresijā. Viss mainās brīdī, kad viņš aizraujas ar vienu no meitas draudzenēm, pamet darbu un nolemj izdzīvot jaunību vēlreiz. Tajā pašā laikā viņa meita Džeina (Tora Birča) sāk draudzēties ar kautrīgo kaimiņu puisi Rikiju (Vess Bentlijs), kurš dzīvo kopā ar savu homofobisko tēvu. Dzīves mainās un ne uz to labāko pusi.

Skaties filmu "Amerikāņu skaistums" svētdien, 23. septembrī, kanālā "STV Pirmā!" plkst. 21:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu