Sākas biļešu pārdošana uz Eda Šīrana nākamvasaras koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

27. septembrī plkst. 12 www.bilesuserviss.lv sākas biļešu pārdošana uz patlaban pasaulē vispieprasītākā mūziķa Eda Šīrana koncertu, kas 12. jūlijā notiks Rīgā, Lucavsalā. Tā būs vienīgā britu dziesminieka uzstāšanās visās Baltijas valstīs.

Latvijā biļetes varēs iegādāties vienīgi tiešsaistē (internetā) www.bilesuserviss.lv portālā, tās būs personificētas (ar pircēja vārdu un uzvārdu), un viena persona varēs nopirkt tikai četras biļetes.

Drošības un ērtību nolūkā koncerta teritorija Lucavsalā sadalīta divās daļās – biļetes A zonā (tuvāk skatuvei) maksās €79, savukārt B zonā to sākumcena būs €59, bet, sasniedzot limitu, jau €69.

Sīkāk ar noteikumiem lūdzam iepazīties www.edsheeranriga.com.

Interesentiem, kas vēlas apmeklēt koncertu lielākā grupā, lūgums rakstīt pieteikumu uz tickets@ltips.lv.

Papildus koncertu biļetēm apmeklētājiem no tālākām pilsētām Latvijā būs iespēja iegādāties biļetes speciāliem autobusiem, kas nodrošinās ērtu nokļūšanu uz pasākuma norises vietu un atpakaļ. Patlaban plānoti braucieni no Ventspils, Talsiem, Tukuma, Liepājas, Kuldīgas, Valmieras, Cēsīm, Siguldas, Rēzeknes, Madonas, Daugavpils un Jēkabpils. Autobuss aizvedīs līdz Lucavsalai un aptuveni stundu pēc koncerta beigām dosies pa to pašu maršrutu atpakaļ.

Britu dziesminieks Eds Šīrans ir ļoti veiksmīgs dziesmu autors, kas sacerējis kompozīcijas ne tikai saviem milzu tirāžās pārdotajiem albumiem un arī virknei citu mūsdienu zvaigžņu, bet vienlaikus pulcē sajūsminātu skatītāju pārpildītus stadionus visā pasaulē.

Populārais vīriešu žurnāls GQ Magazine nosaucis Šīranu par de facto mūsdienu paaudzes balsi ar mūziku, kas atspoguļo viņa personību un iezīmē viņa auditorijas raksturojumu – autentiskumu, īstenību, nopietnību, atklātību. Eda noslēpums ir tajā, ka viņš ir tāds pats kā visi un vienlaikus vienpatis. Starp faniem viņš ir savējais, taču viņa talants ir unikāls - kā nevienam citam.

"Perfect", "Shape of You", "Thinking Out Loud", "Photograph", "Happier", "The A Team", "Dive", "Castle on the Hill", "Don't", "Galway Girl" un citi viņa hiti kļuvuši par iemīļotākajiem nu jau miljoniem klausītāju. 

Viņa aktuālā albuma “÷ (Divide)” turneja, kuras ietvaros notiks Rīgas koncerts, pārspēj vienu ažiotāžas rekordu pēc otra, un daudzviet izziņotos datumus nākas papildināt ar jauniem. Īrijā 300 000 biļešu uz septiņiem koncertiem tika pārdotas dienas laikā. Līdzīgi notika Varšavā, kur divi stadiona koncerti tika izpārdoti dažu stundu laikā, turklāt vairāk nekā gadu iepriekš. Austrālijā un Jaunzēlandē 18 Eda Šīrana koncerti pulcēja kopumā vairāk nekā miljonu skatītāju, kas ir jauns šā reģiona rekords.

Izlasi TVNET interviju ar Edu Šīranu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu