"Viņš ļoti izdevīgi Irinu izmantoja" - Nika atklāj patiesību par Maliginas un Judža attiecībām (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes, LETA/TVNET kolāža

Šonedēļ dzeltenajā presē izskanēja ziņa, ka pēc skandalozā apvērsuma uzņēmumā "Olainfarm" par tā darbinieku kļuvis "Dzelzs vilka" mūziķis Mārcis Judzis. Nav noslēpums, ka Mārci 2016. gadā vienoja romantiskas attiecības ar Valērija Maligina vecāko meitu Irinu. Pāra attiecību mūžs gan nebija ilgs, un drīz vien Mārcis atgriezās pie sievas un bērniem. Kamēr Judzis "Privātajai Dzīvei" taisnojas, ka viņam nav nekāda sakara ar "Olainfarm", uzņēmuma padomes loceklis Mārtiņš Krieķis atklāj ko citu: "Mārcis uzņēmumā ir ierindas darbinieks." Arī Irinas māsai Nikai šī situācija šķiet aizdomīga, un viņa izdevumam "Vakara Ziņas" atklāj, ko domā par Mārča un Irinas attiecībām. 

Nika izdevumam "Vakara Ziņas" neslēpj, ka par Mārča parādīšanos pie uzņēmuma "Olainfarm" apvāršņa uzzinājusi no preses. Viņasprāt, Irinu maldina ne tikai uzņēmuma padomes locekļi Mārtiņš Krieķis un Pāvels Rebenoks, bet arī bijušais draugs: "Man gribētos ar Irinu sazvanīties un parunāt, bet neslēpšu, ka baidos, jo es nezinu, ko viņa varētu izdarīt pret manu gribu, jo viņa jau tā ir mani nodevusi. Es jau nezinu, ko viņa darīs tālāk un kā manis sūtītu īsziņu vai sarunu pa telefonu izgriezīs un pagriezīs pret mani. Jo viņas juridiskie pārstāvji var visu ko izgudrot un iestāstīt Irinai. Un tā vien izskatās pēc mediju publikācijām, ka arī Mārcis tagad var Irinai kaut ko iestāstīt."

Nika ir godīga un izdevumam atklāj, ka nekad nav atbalstījusi māsas un Mārča attiecības: "Es neuzskatu viņu par labu cilvēku. Man nav par ko ar viņu runāt."

Nika centusies atrunāt Irinu no draudzības ar Mārci, jo, kā zināms, tobrīd mūziķis bija precējies un viņa laulībā aug bērni. 

"Viņš ļoti izdevīgi Irinu izmantoja. Viņa iedzīvojās parādos, un, kad kontos nauda beidzās, viņš atgriezās pie sievas. Kad mūsu tētis nomira, Mārcis bija pirmais, kas viņai uzrakstīja un atkal parādījās viņas dzīvē. Kāpēc tā notika, tas jājautā viņiem pašiem. Par viņu attiecībām neko neteikšu," tā Nika.

Foto: Elīnas Maliginas 30. dzimšanas dienas ballīte, kurā jūtas nebaidījās izpaust arī Mārcis un Irina 

Atgādinām, ka 4. septembrī "Olainfarm" akcionāru sapulcē tika veiktas izmaiņas kompānijas padomē - atbilstoši akcionāru lēmumam darbu padomē vairs neturpināja Ivars Kalviņš, Milana Beļeviča un Ivars Godmanis, bet viņu vietā tika iecelts Pāvels Rebenoks (padomes priekšsēdētāja amatā), Mārtiņš Krieķis un Daina Sirlaka. Darbu kompānijas padomē turpināja Irina Maligina un Baldere-Sildedze, bet drīz vien Baldere-Sildedze amatu padomē pametusi, jo "uzskata par neiespējamu turpināt darbu "Olainfarm" padomē kopā ar personām, kas šobrīd ir tās sastāvā".

Tāpat ziņots, ka Baldere-Sildedze un Nika Saveļjeva vērsušās tiesībsargājošajās institūcijās ar lūgumu sākt kriminālprocesu saistībā ar reiderismu uzņēmumā, pilnvaru ļaunprātīgu izmantošanu un krāpšanu.

Iesniegumos izteikts aicinājums aizsargāt "Olainfarm", uzņēmuma akcionāru un mantinieču intereses, jo pēdējo dienu notikumi liecina par ļaunprātīgu un negodprātīgu kontroles pārņemšanu pār šo uzņēmumu.

Pieteikumu iesniedzējas pauž viedokli, ka reiderisma rezultātā "Olainfarm" var tikt izsaimniekots, visiem akcionāriem nodarot apzināti būtisku zaudējumus un apdraudot uzņēmuma nākotni, par ko, atbilstoši Komerclikuma noteikumiem, personīgi atbildīgi ir uzņēmuma padomes un valdes locekļi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu