Anna Lieckalniņa-Krimele noliedz baumas, ka pēc bērna piedzimšanas šķiras no vīra (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

​Dzeltenā prese nesen ziņoja, ka teoloģe, ģeštalta terapeite un bijusī TV personība Anna Lieckalniņa-Krimele, iespējams, divus mēnešus pēc meitiņas piedzimšanas šķiras no vīra, uzņēmēja Rafaela Krimela, jo no dzīves Ikšķilē pārcēlusies uz Rīgu. Sarunā ar žurnālu «Vakara Ziņas» viņa pastāstīja, ka ir mainījusi dzīvesvietu, bet abu laulībai gan briesmas nedraud.

«Tas kaut kāds trakums bija, kad nezināmi cilvēki, kas dzīvo blakus, pēta mūsu dzīvi. Tā nav draudzīgākā vide, kur man būt. Savukārt Rīgā es jūtos labi. Rīga ir mana pilsēta. [..] Mums šeit ir daudzreiz labāk. Mana vecākā meita arī mācās Rīgā. [..] Neejam nekādu šķiršanās ceļu,» izdevumam komentēja Krimele.

Kā jau ziņots, 9. jūlijā Rīgā nāca pasaulē viņas otrais bērns, portālam TVNET apstiprināja māmiņa.

«Esam kā septītajās debesīs! Bezgala priecīgi! Paldies ārkārtīgi jaukajam Rīgas Dzemdību nama kolektīvam,» priecīgo notikumu komentē Krimele, piebilstot, ka meitiņa svērusi gandrīz četrus kilogramus.

Šis ir viņas un Krimela pirmais kopīgais bērns. Pāris gredzenus mija 2016. gada vasarā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu