Pašmāju slavenības metas izķert jaunos iPhone viedtelefonus (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kaut gan oficiālā viedtālruņu tirdzniecība sākās tikai piektdienas rītā, lielākie iPhone entuziasti šo modeli varēja iegādāties ekskluzīvā ballītē jau naktī no ceturtdienas uz piektdienu modes un izklaides centrā “Rīga Plaza”. Pasākumu apmeklēja arī televīzijas raidījumu un pasākumu vadītājs Aivis Ceriņš, mūziķi Miks Dukurs un Gatis Irbe, dekoratore Baiba Prindule-Rence, radio personības Magnuss Eriņš un Kaspars Breidaks, stiliste Indra Salceviča, komiķis Rūdolfs Kugrēns, kā arī citas sabiedrībā zināmas personas.

Pirmie, kuri izmantoja iespēju iegādāties jauno iPhone Xs, bija Juris Millers un Elīna Plaude. Pasākuma viesu vidū tika izlozēts arī viens laimīgais, kurš dāvanā saņēma jauno iPhone Xs, – viedtālruni laimēja Aigars Trušulis.

iPhone Xs ir jau divdesmitais modelis iPhone viedtālruņu sērijā - tiek uzskatīts, ka tieši ar šo viedtālruņa modeli iespējams gūt vispilnīgāko iPhone pieredzi. Abi tirdzniecībā nonākušie modeļi - Xs un Xs Max - ir gudrākie un jaudīgākie no visiem Apple viedtālruņiem, turklāt iPhone Xs Max var lepoties ar 6,5 collu lielu ekrānu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu