Kimas Kardašjanas vīrs, reperis Kanje Vests nomainījis savu vārdu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sestdien, 29. septembrī, sociālajā tīklā “Twitter” reperis un modes dizainers Kanje Vests (41), kurš pasaulē pazīstams arī kā realitātes šova “Keeping Up With The Kardashians” zvaigznes Kimas Kardašjanas (37) vīrs un bērnu tēvs, paziņoja, ka kopš šā brīža viņš maina savu vārdu uz Ye.

Vests līdz šim Ye izmantoja kā iesauku, kā arī izvēlējās to kā nosaukumu savam jūnijā iznākušajam astotajam albumam.

Kā izrādās, Ye nav tikai viņa oficiālā vārda abreviatūra – Kanjem šīs pārmaiņas saistītas arī ar reliģiju. Viņš uzskata, ka “ye” [tulkojumā no angļu valodas – jūs/tu] ir visbiežāk lietotais vārds bībelē, un tāpēc “es esmu tu, es esmu jūs, tas ir mēs. Es pārgāju no Kanje, kas nozīmē “vienīgais”, uz Ye – uz to, kas atspoguļo labo, slikto, apjukumu, visu.”

Protams, ka šis nav pirmais gadījums, kad slaveni reperi paziņo par vārda maiņu. Piemēram, Šons Kombss, kurš ilgu laiku bija pazīstams kā Puff Daddy, nomainīja to uz P. Diddy un Diddy, bet šogad paziņoja, ka viņu jādēvē par Love vai Brother Love.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu