Snake: "Ja es būtu Valsts prezidents, es aizliegtu realitātes šovus" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Talantu fabrikas" otrās sezonas uzvarētājs Snake jeb Jānis Kronbergs intervijā "STV Pirmā!" raidījumā "Starp mums runājot" pastāstīja, ko domā par realitātes šovu būtību un kāpēc dzīvošana slēgtās telpās agrāk vai vēlāk kļūst neveselīga. 

"Ja es būtu Valsts prezidents, es aizliegtu realitātes šovus kā tādus. Tas ir ārkārtīgi neveselīgi jauniešiem," drosmīgi paziņoja Snake, kurš pēc šova slavu nodzēra un nonāca uz ielas.

"Tas parādījās otrā mēneša beigās, kad Detlefs (Uldis Dirnēns), Mikuss (Miks Lode) un Edijs (Edijs Melnis) sāka dauzīt visu! Tas bija diezgan skumji," piedzīvoto atceras Snake.

Lai arī vīrietis atzīst, ka paši vien piekrita dzīvot tādos apstākļos, šova veidotājiem ir jāuzņemas atbildība par dalībnieku emocionālo stāvokli. 

"Es redzēju un sapratu, ka tas nav pareizi – viņi nesita viens otru, viņi meta pa kamerām. Viņi neko nežēloja. Tiem puišiem bija iekšā sakrājies, ka viņi svieda tukšās alus pudeles pa kameru. Tā ir dārga lieta!"

Kā zināms, "Talantu fabrika 2" pie televīzijas skatītājiem nonāca 2003. gadā. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu