Pašmāju seriālus iekaro aktieru atvases

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Rudens sezona nākusi ar vairākiem pārsteigumiem televīzijas ekrānā - jauni šovi, seriāli, kā arī iepriekš neredzēti aktieri. Kā izrādās, LTV1 seriālā "Divi vienā" un TV3 iemīļotajā "Viņas melo labāk" aktieru vidū ir arī populāru ļaužu atvases. 

Ģirta Liuzinika dēls

LTV1 seriālā "Divi vienā" redzams ne tikai Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ģirts Liuziniks, bet arī viņa dēls Everts. Zēns seriālā iejūtas Gustava lomā - viņš ir liels prātvēders, kurš labprāt pablēņojas. Mīl dzīvniekus - puikam ir suns, žurka, zivtiņas. Interesējas par katru dzīvu radību, nes mājā visu, kas kustas.

Lienes Sebres meita

Latvijas Nacionālā teātra aktrises Lienes Sebres meita Emīlija Ēķe seriālā "Divi vienā" atveido Sofiju. Sofija ir pirmklasniece, dzīvespriecīga un jauka meitene, kura omītes uzraudzībā tiek audzināta par smalku dāmu un spiesta mācīties spēlēt klavieres – kaut gan labprātāk būtu spēlējusi futbolu un kāpusi kokos. Ar prieku ciemojas pie opapa garāžā, kaut arī ome uzskata, ka mazai meitenei tā nav īstā vieta. Starp citu, pati Liene ir viena no seriāla "Viņas melo labāk" zvaigznēm, kura atveido Māra (Andris Bulis) mīļāko. 

Andra Buļa meita

Seriālā "Viņas melo labāk" uzmirdzējusi ne tikai Andra Buļa sieva, bet arī pāra jaunākā atvase Alise. Viņa seriālā atveido Andra Buļa atveidotā Māra ārlaulības meitu. Seriāla uzņemšanas laikā mazajai Alisei bija vien seši mēneši. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu