Valdis Melderis atklāti par to, kā šovasar zaudējis realitātes sajūtu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

​Kanāla “STV” seja un “Radio Skonto” balss Valdis Melderis sociālajā tīklā “Facebook” publiski atzinies, ka aizvadītajā vasarā viņam mazliet par daudz sakāpis galvā – izrādās, ja reizēm liekas, ka tu esi visizcilākais no visiem telpā, tā, iespējams, tomēr nav.

“Mans britu radio konsultants reiz brīdināja, ka skatuves (arī ētera) cilvēkiem ir kāds liels risks. Ja tev sāk likties, ka tu "reāli rullē", ka "viss notiek", var gadīties, ka nekas nenotiek un tu nekur "nerullē" - tu vienkārši esi zaudējis realitātes sajūtu.

Tas bija šovasar. Rīgā no karstuma kusa asfalts. Man bija tikšanās ļoti nozīmīga klienta birojā, uz to bija sabraukuši liela foruma darba grupu vadītāji un moderatori. Hallē pie ieejas sapulcējušies klienta pārstāvji, modernu uzņēmumu vadītāji, Latvijas labākie moderatori. Vien fakts, ka man ir iespēja piedalīties šādā pasākumā, jau ir milzīgs pagodinājums. Tā arī jutos - īpašs. Gaidot, kad dosimies, novēroju, cik dažādi ģērbti esam. Kāds uzvalkā, kāds ierastajās džīnās un t-kreklā, dāmām - kleita un kostīms, kāds mans kolēģis sārtās biksēs, man - moča jaka un ķivere.

Visiem iekāpjot vienā liftā, skaļi padalos ar novēroto:

- Skatoties uz apģērbu, mēs te varētu nodarboties ar cilvēku tipoloģiju - uzvalks, džinsenes, sarkanas bikses. Var būt, es teicu, - uzņēmējs, IT guru, hipsters. Neatceros precīzu vārdu izvēli. 

- Bet tev vienīgajam ir ķivere, - piebalso mans kolēģis, "hipsters".

Ļoti skaidri atceros, kas notika mirkli pēc tam. Es pēkšņi dzirdu sevi sakām - jā, jo man vienīgajam ir ko sargāt! Acīmredzot uz kādu sekundes tūkstošdaļu manā prātā tas bija izklausījies pēc laba joka, neaizdomājoties, ko es patiesībā pasaku.

Acīmredzot ilgstošajā karstumā pa vienam vien bija izdeguši drošinātāji smadzenēs, bet nu es to biju gan padomājis, gan pateicis skaļi...

Liftā iestājās apdullinošs klusums. Labi, ka mums bija jābrauc tikai līdz otrajam stāvam,” tā Melderis.

“Valdi... Tu neesi viens, kam izdodas tik lieliski pajokot! Es ar esmu tā izpaudusies, kad liekas - zeme atveries!” viņu komentāros mierināja teoloģe, ģeštalta terapeite un bijusī TV personība Anna Lieckalniņa-Krimele.

“Es reiz, intervējot Urbanoviču, dzirdēju sevi sakām: “Tad jau jūs neesat nekāds plānā galdiņa urbējs”,” komentē Ieva Broka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu