Artūrs Duboks izziņo trīs solo koncertus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Artūrs Duboks
Artūrs Duboks Foto: publicitātes

Dziedātājs un dziesmu autors Artūrs Duboks ar jaunu pavadošo instrumentālo grupu sagatavojis koncertprogrammu “Tuvumā, tālumā...”, kurā skanēs “A-Europa” visu laiku populārākās dziesmas jaunos aranžējumos, kā arī vēl nedzirdētas A. Duboka kompozīcijas.

Uz tikšanos mūzikā Artūrs Duboks aicina gan tos fanus, kas šobrīd pie viņa melodijām aizrautīgi dejo klubos, gan tos, kas gadsimta mijā “lauza” durvis koncertzālēs, priecājās un dziedāja līdzi estrādēs un stadionos.

Koncerti notiks Valmieras kultūras centrā 26. oktobrī, Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē 27. oktobrī un Rīgas Kongresu namā 9. decembrī.

Biļetes “Biļešu paradīzes kasēs” un internetā.

Atpazīstamību Latvijā Artūrs Duboks ieguva 1990. gadā, kad ar grupu “Austrumeiropa” debitēja Latvijas Televīzijas raidījumā “1. prognoze” un nedaudz vēlāk iekļuva Latvijas Radio raidījuma “Mikrofons” aptaujā ar dziesmām “Tev” un “Hei, mazā!”.

1992. gadā A. Duboks piedalījās Ukrainā notiekošajā dziedātāju konkursā “Jalta 92”, kur iekļuva finālā. Turpinot dziedātāja karjeru, mūziķis sāka rīkot Krievijas mākslinieku koncertus Latvijā, zvaigžņu vidū bija arī Alla Pugačova.

1999. gadā Artūrs izveidoja grupu “A-Europa” un sāka aktīvu koncertdarbību.

2000. gadā tika izdots klausītāju iemīļots un veiksmīgs albums “Tuvumā tālumā” ar Artūra dziesmām “Jūrmala”, “Tuvumā tālumā”, “Baltās Rozes”, “Meitenes Rīgā”, “Zini...” u.c. Pēc diviem gadiem sekoja albums “Tici sapnim”. Par abiem albumiem tika saņemti Platīna diski.

Artūra Duboka dziesmas izpildījuši Ļena Terentjeva, Sergejs Zverevs, Ainars Virga, Kaspars Markševics, grupa “Основной инстинкт” u.c. Dziesma “Pади тебя” Krievijas šovbiznesa zvaigznes Sergeja Zvereva izpildījumā tika atzīta par 2006. gada labāko dziesmu Krievijā. 

Artūrs Duboks darbojies arī kā producents un autors videoklipiem, par kuriem ieguvis balvas un atzinības. 2007. gadā uz ekrāniem nonāca A. Duboka filma “Tur, kur beidzas jūra”. Vēlāk veidojis muzikālos realitātes šovus “Hello, Jūrmala!” un “Hello, Daugavpils!”.

Šobrīd Artūrs ar deju mūzikas sastāvu koncertē Latvijas klubos, Lielbritānijā, Īrijā u.c.

Tiek plānoti arī A. Duboka un grupas koncerti “Tuvumā, tālumā” arī nākamajam 2019. gadam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu