Evija Skulte atklāti par attiecībām ar igauņu uzņēmēju Aimuru (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

​Pašmāju aktrise Evija Skulte (43), kura TV ekrānos redzama seriālā “Viņas melo labāk”, sarunā ar žurnālu “Ieva” pastāstīja, ka ir gatava saņemt bildinājumu no mīļotā, igauņu uzņēmēja, grāmatu izdevēja Aimura Krūša.

“Domāju, mēs ar Aimuru apprecēsimies - mana sievietes intuīcija saka, ka kuru katru dienu saņemšu bildinājumu, - un gan jau atradīsim arī kopīgu dzīves telpu. Bijuši brīži, kad esmu domājusi par bildinājumu, par jāvārdu un mazliet šaubījusies. Taču vairāk par savu brīvību, ne par cilvēku. Tas, protams, ir atbildīgs solis, īpaši tāpēc, ka esam bijuši kopā pietiekami ilgi - pusotru gadu. Pienācis laiks izšķirīgajam brīdim - vai nu tu ej tālāk, vai atkāpies. Un man gribas iet tālāk,” žurnālu informēja aktrise.

Kā zināms, Skulte no 2002. līdz 2012. gadam bija precējusies ar scenogrāfu Kristapu Skulti un abu laulības laikā nāca pasaulē divi bērni, kuri pašlaik periodiski dzīvo te pie mātes, te pie  tēva.

Kopš laulības šķiršanas aktrise dzeltenajā presē pārsvarā nonākusi biežās partneru maiņas dēļ.

Skulte tuvākajā laikā uz Latvijas Nacionālā teātra skatuves būs redzama izrādēs “Tas pasaules gals” un “Klūgu mūks”.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu