Liepājas koncertzālē pirmo reizi uzstāsies Inese Galante

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atzīmējot Lāčplēša dienu, 11.novembrī uz Liepājas koncertzāles "Lielais dzintars" lielās skatuves pirmo reizi kāps operdziedātaja, soprāns Inese Galante, informē koncertzāles sabiedrisko attiecību vadītāja Santa Margeviča.

Kopā ar operdziedātāju Liepājā uzstāsies arī pianists Aivars Kalējs un Galantes talantu konkursa laureāti - vokālists un mūziķi. Koncertprogrammā "Ar mīlestību no Ineses Galantes" skanēs skaistāko operu mīlas ārijas un mūzikas skaņdarbi.

"Tas būs koncerts, kas neatstās vienaldzīgu nevienu, jo mīlestības spēks ir visaptverošs un varens. Mīlēsim savu zemi un mīlēsim viens otru," aicināja Galante.

Programmā būs klausāmi Georga Frīdriha Hendeļa, Enriko Tozelli, Džakomo Pučini, Džuzepe Verdi un citu mūzikas dižgaru skaņdarbi. Operdziedātāja klausītājus pārsteigs arī ar kādu pirmatskaņojumu, solot tīru, dzidru, nevainojamu akustisko skanējumu.

Līdzās Galantei uzstāsies Kalējs un uzlecošās zvaigznes - tenors Artjoms Safronovs, koklētāja Līga Griķe un marimbists Reinis Tomiņš.

Koncerts sāksies plkst.15.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu