"Arēnā Rīga" grupas "The Sound Poets" koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
The Sound Poets "Trīs"
The Sound Poets "Trīs" Foto: publicitātes

20. oktobrī, sestdienā, “Arēnā Rīga” (Skanstes ielā 21) gaidāms grupas “The Sound Poets” albumam “Trīs” veltīts lielkoncerts. Ieeja pasākuma norises vietā būs atvērta no 18:00, bet mūziķi uz skatuves kāps 20:00. 

Īpašo viesu lomā vakara gaitā grupas skanējumu papildinās Latvijas Radio bigbenda mūziķi un koncertā piedalīsies vēl arī vairāki citi viesmākslinieki. 

“Šis ilgi gaidītais un lolotais koncerts mums ir svētki! Mēs esam ļoti, ļoti priecīgi un pateicīgi par to, ka esam nonākuši tādā grupas dzīves punktā, kurā varam uzrīkot tik vērienīgu koncertu – vienlaikus satikt tik daudz klausītāju,”

sajūtās pirms koncerta dalās grupas čelliste Undīne Balode.

Biļetes uz līdz šim vērienīgāko grupas koncertu cenu amplitūdā no 20 eiro iespējams iegādāties internetā (www.thesoundpoets.lv) un visās “Biļešu servisa” tirdzniecības vietās, bērnu biļetes pieejamas par puscenu.

Jaunākais “The Sound Poets” albums “Trīs” dzirdams “Spotify”, “iTunes”, “Deezer” un citās digitālajās mūzikas platformās, kā arī fiziskā CD formātā nopērkams labākajos Latvijas mūzikas ierakstu veikalos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu