Tīna Tērnere atklāti par dēla pašnāvību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tīna Tērnere
Tīna Tērnere Foto: SVENSKA DAGBLADET/scanpix

​Kreigs Tērners 59 gadu vecumā šā gada 3. jūlijā tika atrasts miris savās mājās Losandželosā. Izmeklēšanas rezultātā tika atklāts, ka viņš izdarījis pašnāvību nošaujoties. Viņa māte, leģendārā amerikāņu dziedātāja Tīna Tērnere (78) intervijā ar “BBC News” pastāstīja, ka joprojām nav tikusi skaidrībā par to, kas pamudinājis dēlu uz šādu rīcību, jo Kreigs bija atradis gan jaunu darbu, gan jaunu draudzeni.

“Es vēl aizvien nezinu, kas viņu pamudināja uz šo, jo tolaik viņš man stāstīja, ka vēl nekad nav saticis sievieti, pret kuru viņam būtu tik stipras jūtas. Viņš grasījās mani iepazīstināt ar viņu augustā. Viņš pat beidzot bija iekārtojis dzīvokli, kuru nopirku viņam jau pirms vairākiem gadiem. Viņš bija ticis pie darba prestižā nekustamā īpašuma kompānijā Kalifornijā, kas viņam ļoti patika. Man nav ne jausmas, kas novilka viņu uz leju, iespējams, tā bija vientulība, kaut kas saistīts ar būšanu vienam. [..] Viņš bija ļoti introverts, ļoti kautrīgs, tāpēc es pat nezināju. Mūsu pēdējās sarunas bija citādākas, un to es sapratu tikai pēc pašnāvības,” tā dziedātāja.

Kā zināms, Kreigs nāca pasaulē Tērneres attiecībās ar dziedātāju Reimondu Hilu, kurš aizgāja aizsaulē 1996. gādā.

Tīna kopš 2013. gada ir precējusies ar mūzikas producentu Ērvinu Bahu (62) un pārcēlusies uz dzīvi Šveicē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu