Alda Gobzema ģimenē gaidāms pieaugums

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

​Žurnāls “Privātā Dzīve” ziņo, ka partijas "KPV LV" Ministru prezidenta amata kandidāts, advokāts Aldis Gobzems (40) nākamā gada pavasarī kļūs par tēvu savam otrajam bērnam.

“Izjūtas, protams, ir priecīgas. Bet tas ir ļoti privāts jautājums,” izdevumam, apstiprinot šo informāciju, teicis Gobzems, atsakoties sniegt plašākus komentārus.

Politiķim tuvu stāvoši cilvēki izdevumam atklājuši, ka nākamā atvase būšot puika.

Kā zināms, Gobzems ar mīļoto Kristu gredzenus mija 2015. gadā un gadu vēlāk pasaulē nāca viņu pirmdzimtais – meitiņa Adriana.

Jau vēstīts, ka pēc notikušajām konsultācijām ar politiskajām partijām Valsts prezidents Raimonds Vējonis turpinās izvērtēt Alda Gobzema ("KPV LV"), Jāņa Bordāna (“JKP”) un Arta Pabrika (“Attīstībai/Par!") kandidatūras Ministru prezidenta amatam.

Valsts prezidents gaida, ka turpmākajā politisko partiju konsultāciju laikā tiks panākta vienošanās par vairākuma atbalstu vienam no šiem kandidātiem.

Valsts prezidents izvirzīs tikai tādu Ministru prezidenta amata kandidātu, par kuru nebūs šaubu par viņa iespējām saņemt atļauju pieejai valsts noslēpumam. Lai noskaidrotu iespējamību saņemt atļauju pieejai valsts noslēpumam, tikšanās laikā Valsts prezidents aicināja visus trīs potenciālos premjera amata kandidātus iesniegt nepieciešamos dokumentus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu