Pašmāju daiļavas piedalās sarunu iedvesmas vakarā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Otrdien, 30. oktobrī, konceptveikalā "IMAGEHOUSE" norisinājās dermokosmētisko produktu ražotāja "Eucerin" rīkotais sarunu iedvesmas vakars kopā ar mākslinieci Elitu Patmalnieci un vīna ekspertu, maratona kustības aizsācēju Latvijā Aigaru Nordu. Pasākumu apmeklēja Latvijas sabiedrībā pazīstamas sievietes, kuras ar saviem darbiem un panākumiem spējušas iedvesmot arī savus domubiedrus.

Sarunu vakaru apmeklēja sabiedrībā pazīstamas sievietes, kuras ar saviem panākumiem likušas noprast, ka spēj apvienot patīkamo ar lietderīgo jeb spējušas savienot ikdienas darbus ar personīgo pieredzi labsajūtas veicināšanai.

Aigara Norda un Elitas Patmalnieces sarunās klausījās un iesaistījās tādas sabiedrībā pazīstamas sievietes kā māksliniece Ieva Bondare, TV raidījumu vadītāja Grēta Gorjučko, dizainere Natālija Jansone, aktrise Vita Baļčunaite, pasākumu rīkotāja Ieva Koha-Zeltiņa, stiliste Liene Stūraine un citas.

Pasākuma moderators, kurš atraisīja klātesošos viesus uz diskusiju un sarunām, piemēram, vai mākslinieka dzīvesritmā ir viegli ieviest veselīga dzīvesveida principus un kāpēc ikdienas skrējienā nepieciešamas veselīgas pauzes vīna baudīšanai, bija žurnālists Haralds Burkovskis. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu