Nosaukts 2018. gada pasaulē seksīgākā vīrieša titula ieguvējs (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Žurnāls “People” 2018. gadā par pasaulē seksīgāko vīrieti atzinis 46 gadus veco britu aktieri Idrisu Elbu.

“Man likās: “Tiešām? Nevar būt! Nopietni?” Paskatījos spogulī, nopētīju sevi. Es sev teicu: “Jā, tu šodien izskaties tīri seksīgi.” Bet, ja godīgi, tā bija laba sajūta. Tas bija jauks pārsteigums, kas pavisam noteikti ir pacēlis manu pašapziņu,” pēc titula iegūšanas  izdevumam pastāstīja aktieris.

Elba, kurš pazīstams arī kā dīdžejs un uzstājas, izmantojot vārdu DJ Big Driis, pašlaik gatavojas kāzām ar savu mīļoto, modeli Sabrinu Dauru. Viņam no iepriekšējām attiecībām ir 16 gadus veca meita Isana un 4 gadus vecs dēls Vinstons.

Idriss pasaulē pazīstams ar dalību seriālos "The Wire" un "Luther", kā arī redzams kinolentēs “Pacific Rim”, “The Mountain Between Us”, “Molly's Game”, “The Dark Tower”, vairākās “Marvel” supervaroņu filmās un citur.

Šo titulu savulaik ieguvuši, arī, piemēram, Dveins Džonsons, Deivids Bekhems, Kriss Hemsvorts, Ādams Levins, Čenings Teitums un Bleiks Šeltons.

Pirmais melnādainais aktieris, kurš atzīts par pasaulē seksīgāko vīrieti, bija aktieris Denzels Vašingtons tālajā 1996. gadā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu