Salceviča beidzot pastāsta, kas ir viņas mīļotais vīrietis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Stiliste un bloga "Morethansize" autore Indra Salceviča jau kādu laiku ir aizņemtas sievietes statusā. Abi mīlnieki savu privāto dzīvi mēdz izrādīt sociālajos tīklos, tomēr jautājums paliek atklāts - kas tas īsti ir Indras jaunais sirdsāķītis?

Indra intervijā izdevumam "Vakar Ziņas" atklājusi, ka viņas jaunā drauga vārds ir Kaspars Bērziņš un viņš ir barista. Paralēli kafijas gatavošanai viņš, gluži kā Indra, ir aktīvs sociālās vietnes "Instagram" lietotājs.

Indra neslēpj, ka tieši viņa bija tā, kas iedrošināja Kasparu aktīvāk lietot sociālos tīklus: "Tas, ka es Kasparu iedrošinu savā «Instagram» platformā kaut ko runāt, rakstīt un likt fotogrāfijas, tas ir fakts. Viņš ar to gribēja nodarboties jau kādu laiku iepriekš."

Kaspars agrāk dzīvoja Anglijā, bet, atgriežoties Latvijā, strādā biznesa nozarē un Siguldā izveidoja savu kafijas koncepta veikaliņu.

Indra lepojas, ka viņas vīrietis nekautrējas runāt arī par skaistumkopšanu: "Viņš ir vīrietis, kurš apskata skaistumkopšanas tēmas un nekautrējas runāt arī par vīrišķīgām tēmām. Piemēram, par "Movember" ūsu kampaņu un novembri, kas ir vīriešu veselības mēnesis."

Pāris attiecības uzsāka šā gada pavasarī. Abi pavadīja aizraujošu vasaru kopā ar Indras diviem dēliem no iepriekšējām attiecībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu