Alla Pugačova slimības dēļ atceļ uzstāšanos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova sociālajos tīklos paziņojusi, ka atceļ savu paredzēto uzstāšanos mūziķa Leonīda Agutina jubilejas koncertā slimības dēļ.

"Es tā sapņoju uzstāties Leonīda Agutina koncertā un dziesma ir tik lieliska, bet es nevarēšu. Saslimu,” rakstīja dziedātāja, atzīmējot, ka viņa mīl gan mākslinieku, gan viņa mūziku.

Uz ierakstu atbildēja ar Agutins, vēlot kolēģei veselību un norādot, ka Pugačova ir jāsargā. “Dziesmu mēs vēl izpildīsim!”

Fani uzreiz sāka izplatīt dažādas versijas par to, ar kādu slimību varētu būt sasirgusi Pugačova, uz ko komentāru sniedza Pugačovas vīrs, humorists Maksims Galkins.

“Man ir uzstāšanās Kanādā, un, ja es lieliski uzstājos, tas nozīmē, ka manā ģimenē viss ir kārtībā. Ja Alla kaut ko pateica, tas nozīmē, ka viņa vēlējās pateikt tieši tik, cik teica,” paziņoja Galkins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu