Aktrise Hilarija Dafa pēc dzemdībām ēd savu placentu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reuters/scnpix

​Dziedātāja un aktrise Hilarija Dafa (31), tāpat kā daudzas pasaulē slavenas māmiņas, pēc dzemdībām ēd savu placentu. Podkāstā “Dr. Berlin Informed Pregnancy” viņa pastāstīja, ka no savas placentas pagatavojusi smūtiju.

“Es neesmu dzērusi tik garšīgu smūtiju kopš apmēram 10 gadu vecuma. Tas bija kalorijām bagāts, ar sulu un augļiem,” informēja Dafa.

“Tas bija gards. Godīgi sakot, sākumā gan bija jocīgi,” pastāstīja māmiņa, piebilstot, ka turpina savu placentu patērēt nevis kapsulu, bet gan ledus gabaliņu formā.

Kā jau ziņots, Hilarija oktobra beigās laida pasaulē otro bērnu. “Benksa Violeta Beira [Banks Violet Bair]. Šī mazulīte ir nozagusi mūsu sirdis! Viņa mums pievienojās mājās ceturtdienas pēcpusdienā un ir absolūti maģiska,” viņa paziņoja sociālajā tīklā “Instagram”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Night night world ✌?✨

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Šis ir viņas un dziedātāja Metjū Komas (31) pirmais kopīgais bērns. Viņa no iepriekšējām attiecībām ar hokejistu Maiku Komriju (38) ir dēls Luka (6).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu