Rīgā uzstāsies iluzionists Luiss de Matoss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

10. un 11. maijā Arēnā Rīga astoņi pasaules labākie iluzionisti satiksies uz vienas skatuves un prezentēs jauno programmu «Iluzionisti», informē portāls balticevents.info.

Šovā piedalīsies Portugāles populārākais mākslinieks Luiss de Matoss. Viņa trikus regulāri rāda skatītākajā laikā valsts centrālajā televīzijas kanālā.  Dzimtenē Luisam ir savs raidījums, kurā viņš iesaista talantīgus iluzionistus.

Luiss kļuva par jaunāko burvi, kurš saņēmis speciālo balvu «Devant Award» no britu organizācijas «Magic Circle», kas nodarbojas ar maģijas propagandu. Viņa sasniegumu skaitā -  Holivudas Burvju mākslas akadēmijas tituls «Gada burvis», kā arī «Golden Grolla» par ieguldījumu Itālijas mākslā. Rīgas šovā iluzionists rādīs savus labākos trikus.

Šova pirmizrāde notika 2012. gadā Sidnejā. Pēc tam sākās pasaules turneja. Iluzionists uzstājās Austrālijā, Meksikā, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā, Āzijā un Eiropā. Internacionāla grupa apvienoja plaša spektra disciplīnu profesionāļus. Uz Rīgu atbrauks astoņi no tiem un rādīs savu jauno programmu.

Biļetes uz pasākumu ir pieejamas visās Biļešu Servisa kasēs. Plašāka informācija par šovu oficiālajā mājaslapā www.theillusionistslive.eu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu