"Man atšķirībā no tevis ir mugurkauls un dzelzs olas!" - Ušakova atbild bēdīgi slavenā krāpnieka izteikumiem presē (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par vienu no apspriestākajiem skandāliem kļuvis dziedātājas un radio balss Lienes Ušakovas stāsts par kādu donžuānu vārdā Ronalds Alpe, kurš izmantojis jau vairāk nekā 500 sievietes krāpnieciskiem nolūkiem. Viņš otrdien, 20. novembrī, iznākušajā žurnālā "Privātā Dzīve" skaidroja savu versiju par notikušo, atklājot, ka nožēlo attiecības ar Lieni, tomēr arī viņu nozākājis, sakot, ka daudz kas ir safabricēts. Liene atbildi parādā nav palikusi un ar savām pārdomām dalījusies sociālajos tīklos.

"Man ir 28 gadi. Esmu jauna, skaista, ne muļķe (līdz brīdim, kamēr lietas neskar vīriešus) (..) Šis kundziņš pats vien met akmeņus savā dārzā. Bez šī ieraksta mēs lieliski būtu varējuši iztikt, bet..." ar šādiem vārdiem Liene sāk savu ierakstu, kas veltīts bēdīgi slavenajam Alpem.

Viņa turpina: "Esmu balta un pūkaina (par seksu šeit nav runas), iespējams, pati mīļākā meitene, ar kādu tu savā dzīvē esi iepazinies, un tu to labi zini. Esmu ļoti jutīga, un man ir laba sirds, tikai man atšķirībā no tevis ir mugurkauls un dzelzs olas. Es nevienam mudakam neļaušu sev dancot pa galvu! Es atbildu par katru savu vārdu."

Liene vēršas pie krāpnieka: "Vai zināji, ka pastāv funkcija izdrukāt visu "WhatsApp" saraksti? Ar laikiem, datumiem. Bildēm. Video. Tu tur kaut ko čiepstēji par vien pāris tikšanās reizēm. Un to, ka datumi ekrānuzņēmumiem piemirsušies. Varbūt man tev par prieku visu izdrukāt, ieskenēt, lai cilvēki papriecājas. Būs īsts cirks pa rubli!"

"Tu pat manai ģimenei meloji. Būtu vienkārši pazudis un nekad vairs nerādījies manās acīs, bet nē... Jāsāk taču viss no gala. Tu jau biji tas, kas mani uzmeklēja un atkal uzrakstīja. Tikai tālāk viss kļuva arvien sliktāk," notikumu gaitu atminas Ušakova.

"Tu labi zini, ka esmu runājusi ar katru tevis pieviltu sievieti (noteikti vēl ir tādas, kuras palaidušas garām pirmo ierakstu). Nekas, manas "lētās slavas gājiens" taču turpinās - šoreiz noteikti ieraudzīs," asa ir Liene.

Tāpat dziedātāja, uzrunājot vīrieti mīļvārdiņā, ir gatava stāties tiesas priekšā: "Lieliņš, vairāk kā puse no šīm dāmām ir gatavas liecināt par naudas atmazgāšanas darījumiem, izkrāptiem naudas līdzekļiem, morālu terorizēšanu, draudiem no tavas puses. Neesmu vienīgā, kuras īpašumā ir visas sarakstes, video un zvani, un nez vai tu filtrē, ko runā, jo  tu jau sen esi sapinies savos stāstos. Šoreiz pierādījumu ir vairāk nekā vajag."

Viņa noslēdz savu sakāmo ar vārdiem: "Tu domā, ka esi tik gudrs? Mēs, meitenes, arī neesam zemē metamas! Visas kopā esam stiprākas, nekā tu domā."

Jau vēstīts, ka Ušakova novembra sākumā publiski atzina, ka šis vīrietis viņu maldinājis un pie viņa ir gan Lienes seksa video, gan viņas pases dati. 

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu