Pīrss Brosnans par atlaišanu no Bonda lomas uzzināja telefoniski

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Šarmantais īru aktieris Pīrss Brosnans atklājis patiesību par to, kā ticis atlaists no galvenās lomas filmā par Džeimsu Bondu.

Spītējot kritiķu vērtējumam, "Die Another Die" bija līdz tam veiksmīgākā Džeimsa Bonda filma un sadarbība ar Pīrsu Brosnanu - viens no veiksmes faktoriem. Un tomēr līgums par filmēšanos nākamajā filmā tā arī netika sagaidīts.

Kā stāsta pats Brosnans grāmatā "Some Kind of Hero: The Remarkable Story of the James Bond Films", viņš ticis atlaists telefonsarunas laikā.

"Es atrados Bahamu salās, strādāju pie filmas "After the Sunset", kad mans aģents piezvanīja un teica: "Sarunas ir pārtrauktas. Producente Barbara Brokolija un Maikls Vilsons nav droši par to, ko vēlas darīt. Viņi tev piezvanīs nākamnedēļ"," atminas Brosnans.

Viņš turpina: "Es sēdēju Ričarda Harisa mājā Bahamu salās, kad Barbara un Maikls man zvanīja. "Mums žēl," Barbara raudāja, Maikls bija stoisks un sacīja: "Tu biji lielisks Džeimss Bonds. Liels paldies." Es teicu: "Liels paldies. Visu labu." Tas arī viss. Es biju šokēts un sagrauts par to, kā tas viss beidzās." 

Kā zināms, Brosnans filmējās četrās Džeimsa Bonda filmās - "GoldenEye" (1995), "Tomorrow Never Dies" (1997), "The World Is Not Enough" (1999) un "Die Another Day" (2002). 

Skaties pēdējo Džeimsa Bonda filmu ar Pīrsa Brosnana piedalīšanos sestdien, 24. novembrī, plkst. 22:15, kanālā 360TV!

Foto: 360TV
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu