Klajā nāk divas jaunas grāmatas ģimenēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
“Asini prātu”
“Asini prātu” Foto: publicitātes

Izdevniecībā "Avots" klajā nākuši divi grāmatu jaunumi ģimenei - “Asini prātu” un “Kā zvēri karojuši”.

“Asini prātu”

Attīstīt loģiku un kliedēt garlaicību garajās ziemas pievakarēs ļaus “Asini prātu” ietvertie uzdevumi ar kārtīm, domino kauliņiem, pulksteņa ciparnīcām un mozaīkām. Krājumā apkopoti gan vienkāršāki atjautības uzdevumi, kas būs pa spēkam pusaudžiem un bērniem, gan sarežģītākas prāta spēles, kas ļaus mēroties spēkiem arī pieredzējušiem analītiskās domāšanas entuziastiem.

Grāmatas izskaņā, protams, ir pareizās atbildes un detalizēts to skaidrojums.

“Asini prātu”
“Asini prātu” Foto: publicitātes

“Kā zvēri karojuši”

Savukārt pavisam mazajiem lasītājiem (un krāsotājiem) izdevniecība piedāvā divas latviešu tautas pasaku grāmatiņas. “Kā zvēri karojuši” ir labi zināmā pasaciņa, ko mīļāku padarīs bērna paša rokām krāsotas ilustrācijas – un māmiņai nebūs jābaras, ka mazais grāmatu saķēpājis! Savukārt “Vilkam liels brīnumiņš, lapsai zīžu kažociņš” ir bagātīgi un krāsaini ilustrēta latvju dainu un tautas pasaku vācelīte. Ilustrāciju autore abiem izdevumiem ir Ilze Neilande.

“Kā zvēri karojuši”
“Kā zvēri karojuši” Foto: avots.lv
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu