Duboks, lai arī aizņemta vīrieša statusā, par dāmu uzmanību nesūdzas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latviešu deju mūzikas grupas "A-Europa" dibinātājs Artūrs Duboks intervijā izdevumam "Vakara Ziņas" atklāj, ka joprojām aktīvi muzicē un arī par sieviešu uzmanību nevar sūdzēties. 

Tiesa, Duboks ir aizņemta vīrieša statusā: "Jau vairākus gadus man līdzās ir mīļotais cilvēks, bet precējušies vēl neesam. Protams, vēlos stipru un nopietnu ģimenes dzīvi un neizslēdzu iespēju, ka mums arī vēl būs bērni," viņš atklāj izdevumam.

Mūziķis šobrīd aktīvi gatavojas 9. decembra koncertam "Tuvumā, tālumā...", kas notiks Rīgas Kongresu namā. Gaidāms, ka to apmeklēs vairākas daiļā dzimuma pārstāves, jo mūziķis joprojām saņem neskaitāmas vēstules no fanēm: "Par sieviešu uzmanību arī tagad nevaru sūdzēties. Taču, ja mani aicina uz randiņiem, grib satikties un kaut ko vairāk, uz tādām vēstulēm gan neatbildu. Es atbildu tikai tām dāmām, kas raksta vēstules saistībā ar manu profesionālo darbību, novērtējot dziesmas, koncertus. Senāk, kad tikko sāku muzicēt, nebija vēl interneta, tad faniem rakstīju atbildes ar pildspalvu. Man vēl tagad mājās ir saglabājušās milzīgas kastes ar fanu vēstulēm. 

Kā zināms, "A-Europa" grupas sastāvā neatņemama sastāvdaļa bija dejotājas. Viena no viņām bija Solvita Avakjana - jeb vienkārši Sola, ar kuru Dubokam pasaulē nāca kopīga meita Mišela, kura šobrīd dzīvo pie tēva Ādažos. Kā atzīst mūziķis, Sola rūpējas par meitu savu iespēju robežās.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Solvita Avakjana? (@sollasinger) on

Tāpat Dubokam ir divi pieauguši bērni - meita Simona un dēls Artūrs juniors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aртур Дубокс | Artūrs Duboks (@arturduboks) on

Kā informē koncerta rīkotāji, dziedātājs un dziesmu autors Duboks uz skatuves kāps ar jaunu pavadošo instrumentālo grupu: Ainis Zavackis (sitamie instrumenti), Indriķis Veitners (saksofons), Viktors Dobkevičs (ģitāra) un Juris Ruskulis (taustiņinstrumenti).

Rīgas Kongresu namā koncertā skanēs grupas visu laiku populārākās dziesmas jaunos aranžējumos, piemēram, “Jūrmala”, “Tuvumā tālumā”, “Baltās rozes”, “Meitenes Rīgā”, “Zini...”, kā arī vēl nedzirdētas Artūra Duboka dziesmas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu