Vaikules Jūrmalas mājai uzradies pircējs (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Novembra izskaņā vēstījām, ka dziedātājas Laimas Vaikules greznais īpašums Jūrmalā ir izlikts pārdošanā. Sarunā ar TVNET krievu valodas versiju Laimas Vaikules pārstāvis Andrejs Latkovskis šo informāciju apstiprināja, un tagad izrādās, ka mājai pircējs ir atradies.

Kā izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstīja Latkovskis, interese par šo īpašumu "bija un ir", norādot, ka mājai ir uzradies pircējs.

"Mums it kā ir parādījies reāls pircējs. Plaši par to runāt negribu, notiek pārrunas. Ja jūs man jautātu, kas tas par cilvēku, kurš gatavs pirkt īpašumu, vai viņš nav tāds aizdomīgs, tad man jāsaka, ka es personīgi nevienu sliktu vārdu par viņu pateikt nevaru. Laiks rādīs, vai varēsim vienoties," izdevumam atklāj Latkovskis. 

Jau ziņots, ka uzņēmums, kas uzņēmies pārdot Vaikules māju, pieder pēdējās nedēļās plaši aprunātajam Ronaldam Alpem, kurš, kā informē dziedātāja un radio balss Liene Ušakova, izmantojot sievietes krāpnieciskiem nolūkiem.

Atbildot uz TVNET krievu valodas versijas uzdoto jautājumu, kas pamudinājis dziedātāju vērsties nekustamā īpašuma uzņēmumā "Royal Real Estate", Vaikules pārstāvis atbildēja: "Mēs pat nezinām, kas tas par uzņēmumu. Arī cilvēku [nezinām], ne viņa vārdu. Viņš atnāca, uzņēma attēlus. Cilvēks, ar kuru mēs runājām, nosauca citu vārdu, nevis jūsu minēto."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu