Soctīkli pēc "Tiešas runas": "Melbārdes arogance, nekompetence..." (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Tieša runa"
"Tieša runa" Foto: Ekrānuzņēmums

Trešdienas vakarā LTV ēterā demonstrētais raidījums "Tieša runa", kurā žurnālists Guntis Bojārs pieskārās pēdējās dienās aktuālajām jautājumam par simtgades pasākumu tēriņiem, sociālajos tīklos izraisījis plašu rezonansi. Žurnālists iztautāja kultūras ministri Daci Melbārdi par nu jau skandalozo mūziķa Jāņa Šipkēvica rīkoto koncertu "Mīlestības vārdā 18+" un tā izmaksām, norādot, ka Šipkēvica uzvārds pēdējos gados bieži parādās pie ministrijas rīkotajiem pasākumiem. "KM ministres nekompetence un (ne)prasme pārvaldīt/pārzināt tai uzticētos sabiedrības resursus, kā arī precīzi atskaitīties par tiem ir šokējoša," raksta sociāla tīkla "Twitter" lietotāja @AllaKudina.

Viens no raidījuma diskusijas dalībniekiem bija arī pasākumu producents Juris Millers, kurš minēja, ka Šipkēvics un viņa domubiedri kļuvuši par "galmu" jeb ministrijai pietuvinātiem māksliniekiem. Pēc raidījuma viņš tviterī norādīja, ka Melbārde raidījumā demonstrēja ne tikai aroganci pret sabiedrību, bet arī nespēju uztvert konstruktīvu kritiku.

Kāds cits tvitera lietotājs savukārt pasmējies par to, ka visu raidījumu Melbārde nav pareizi izrunājusi Šipkēvica uzvārdu. 

Lūk, vēl daži ieraksti no vietnes "Twitter".

Jāpiebilst, ka pēc raidījuma sociālajos tīklos izskanēja arī minētā koncerta izmaksas un dalībniekus aizstāvoši ieraksti. Režisore Kristīne Želve, piemēram, jautājusi, vai pēc raidījuma kāds atvainosies koncerta muzikālajam vadītājam.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu