"X Faktora" zvaigzne uzmirdz uz kabarē skatuves

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Alise Haijima
Alise Haijima Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Trešdien, 13. decembrī, pirmizrādi piedzīvos projekta "Cabaret" jaunais koncertiestudējums "O", kurā dziedātājas Amber jeb Aijas Vītoliņas vietā uz skatuves kāps "X Faktorā" iepazītā spridzīgā daiļava ar japāņu asinīm Alise Haijima.

Haijima pievienosies skatītāju iemīļotajiem dziedātājiem Ralfam Eilandam un Elzai Rozentālei.

"Būt vienai no galvenajiem "Cabaret O"  solistiem ir liels gods. Pateicoties "X Faktora" mūzikas producentei, pedagoģei Maijai Sējānei, mans vārds ir ticis līdz Viktoram Runtulim, kurš tiek dēvēts arī par Latvijas kabarē tēvu. Mums bija vairākas tikšanās, lai varētu iepazīt mani kā cilvēku. Bija arī jāiesūta vairāki video, kur dziedu. Viktors man ir devis vairākus noderīgus padomus, pieredzi un audzina arī kā mākslinieci. Esmu ļoti pateicīga viņam, un noteikti nevēlos pievilt!" - par jauno izaicinājumu portālam TVNET pastāstīja Haijima.

Kā vēsta pasākuma organizatori, jaunais koncertiestudējums "O" ir par koncentrētu sākuma punktu. Kad putekļa lieluma čemodānā cenšamies ietūcīt visu sadzīvoto, lai ceļotu ārpus riņķa līnijas. Ikreiz, tuvojoties "O", pirmspaņemtā apjoms paliek arvien mazāks, bet pēcaiznestā – nepanesami viegls.

"O" ir par brīnumu, kas pārvar pievilkšanās un gaismas ātruma likumus. Par bērna beznosacījuma zinātkāri un ticību pasaules kārtībai. Par pilnu tukšumu.

"O" ir par atplestām apaļacīm, caur kurām sirds uz pasauli skatās, un muti, caur kuru ar pasauli sarunājas. "O" ir ceļš cauri. Caurums. Caurvējš. "O" ir laiktelpa, kur vismaz divas pasaules satiekas un jaunas dzīvības gaismas ātrumā top.

Foto: Koncertuzvedums "Cabaret O!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu