Demija Lovato: “Esmu skaidrā un pateicīga būt dzīva”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Demija Lovato (26), kas savu karjeru izklaides industrijā sāka kā “Disney” filmu un seriālu aktrise, sociālajos tīklos saviem faniem atklājusi, kāds pašlaik ir viņas stāvoklis pēc narkotiku pārdozēšanas vasarā.

“Es mīlu savus fanus un ienīstu tabloīdus. Neticiet tam, ko lasāt. Cilvēki ir gatavi izdomāt lietas stāsta dēļ. Pretīgi. Ja uzskatīšu, ka pasaulei kaut kas par mani ir jāzina, es par to paziņošu pati. Pārstājiet rakstīt par manu atgūšanos, tā ir tikai un vienīgi mana darīšana. Esmu skaidrā un pateicīga būt dzīva. Kādu dienu es atklāšu pasaulei, tieši kāpēc tas notika un kāda pašlaik ir mana dzīve... bet pagaidām es vēl neesmu tam gatava, lūdzu pārstājiet jaukties manā dzīvē un izdomāt lietas, par kurām jūs neko nezināt. [..]

Viss, kas maniem faniem ir jāzina, ir tas, ka es daudz strādāju ar sevi, esmu priecīga un “tīra”, un ļoti pateicīga par sniegto atbalstu.

Man ir tā paveicies, ka varu šo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, atpūsties, piestrādāt pie savas iekšējās pasaules, ķermeņa un dvēseles un atgriezties, kad būšu tam gatava. Es par to varu pateikties saviem faniem. Es jūs visus ļoti mīlu. Paldies,” mikroblogošanas vietnē “Twitter” paziņoja Lovato.

Kā zināms, decembra vidū kļuva zināms, ka Demija ir nominēta “Grammy” balvai kategorijā “Labākā popa dueta vai grupas uzstāšanās”.

Jau vēstīts, ka Lovato tik atrasta bezsamaņā savās mājās Losandželosā 24. jūlija pēcpusdienā. 

Slavenību dzīvesstila medijs “TMZ” publiskoja ārkārtas telefonsarunas audioierakstu, kurā teikts, ka Lovato bijusi bezsamaņā un atdzīvināta ar "Narcan" – deguna aerosolu, kas tiek lietots opiātu pārdozēšanas gadījumos.

Lovato intervijās nav slēpusi, ka cieš no atkarībām. Nesen viņa atklāja, ka viņas atturēšanās laiks ir beidzies, izdodot dziesmu "Sober". 

"Māmiņ, atvaino, es vairs neesmu skaidrā. Tēti, piedod par izlietiem dzērieniem uz grīdas," viņa dzied dziesmā.

2015. gadā sniegtā intervijā modes žurnālam "Elle" Lovato sacīja, ka domājusi par pašnāvību jau no septiņu gadu vecuma – viņa sešu gadu vecumā bija sākusi aktrises karjeru bērnu televīzijas seriālā "Barney and Friends".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu