Nikijas Mināžas draugs nerātnā video laiza reperei pēdas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Decembrī kļuva zināms, ka repere Nikija Mināža ir sākusi attiecības ar kādu mūzikas industrijas pārstāvi vārdā Kenets Petijs, kurš iepriekš tiesāts par izvarošanu un slepkavību. Tagad mūziķe ar mīļoto publicējusi visai nerātnu videoklipu.

Mināža dalījusies ar video, kurā redzams viņas iepriekš tiesātais draugs, skūpstot sievietes kājas un laizot pirkstus, kamēr viņa atpūšas privātajā džakuzi.

Repere bija tērpusies rozā peldkostīmā, video beigās vīrietim mīļoto satverot un paceļot gaisā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Nesen mūziķe izraisīja lielu neizpratni, publiski paziņojot par attiecībām ar kriminālās pasaules pārstāvi Petiju, kurš bijis notiesāts gan par slepkavību, gan izvarošanu.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Mināžas jaunais mīlnieks 1995. gadā ticis tiesāts par izvarošanas mēģinājumu, kurā iesaistīta 16 gadus veca meitene. 

Tāpat vīrietis ticis apsūdzēts cilvēka slepkavībā bez iepriekšēja nodoma. Vīrietis tika atzīts par vainīgu, un viņam tika piespriests desmit gadu ilgs cietumsods. Tiesa, aiz restēm viņš pavadījis septiņus gadus. 2013. gadā viņš tika atbrīvots. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu