Māsas Balanas uzfilmē video ar Vaska «Dvēseles pili»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristīne un Margarita Balanas
Kristīne un Margarita Balanas Foto: Ekrānuzņēmums

Publicēts māsu Balanas jaunais mūzikas videoklips - Pētera Vaska duets vijolei un čellam «Castillo Interior». Ideja par šo skaņdarbu komponistam Pēterim Vaskam radās, iedvesmojoties no 1577. gadā rakstītās grāmatas, kuras autore bija svētā Terēze no Avilas. Pētera Vaska «Castillo Interior» jeb «Dvēseles pils» arī savu nosaukumu guva no 16. gs. rakstītās grāmatas, kura vēl joprojām nav zaudējusi savu aktualitāti. 

Mūzikas video tapis Rīgā - krāšņajā Melngalvju namā. 

Interesanti, ka jaunajam mūzikas video tērpus radījis viens no pasaulē ievērojamākajiem un izsmalcinātākajiem modes zīmoliem «La Perla».

Speciāli radītajās kleitās māsas Balanas arī debitēja Berlīnes Filharmonijā, kur kopā ar Berlīnes Simfonisko orķestri un diriģentu Stanliju Dodsu (Stanley Dodds) pirmo reizi atskaņoja Johanesa Brāmsa Dubultkoncertu.

Šosezon māsas Balanas kā solistes uzstājās Izraēlā, dodoties koncertturnejā ar Izraēlas Kameratu un diriģentu Doronu Salomonu.

Šomēnes Kristīne un Margarita kopā ar Marčigianas Filharmonisko Simfonisko orķestri dosies turnejā pa prestižākajām Itālijas koncertzālēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu