"Bijušais draugs turēja viņu gūstā drausmīgos apstākļos" - Hurgadā pazudusi šovu zvaigzne Māra Katarska

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/marakatarska

Sociālajā vietnē "Facebook" pirms pāris dienām izskanēja ziņa, ka Hurgadā, Ēģiptē, pazudusi dziedātāja un šovā "OKartes skatuve" iepazītā Māra Katarska. Sieviete atradās, tomēr 14. janvāra naktī jau atkal pazudusi. 

"Hurgadā pazudusi Māra Katarska. Zināms, ka viņu turēja gūstā drausmīgos apstākļos viņas bijušais draugs (ko pati apstiprināja)," sociālajos tīklos raksta Māras draudzene un dziedātāja Laura Raila-Lakstīgala.

Viņa turpina: "Iesaistīta gan Latvijas vēstniecība, gan policija. Policijai izdevās viņu atrast, bet neizdevās nokoordinēt viņas drošu nogādāšanu slimnīcā, un viņa ir atkārtoti pazudusi 14. janvārī ap plkst. 1:30 naktī. Viņa ir briesmās, katra stunda ir no svara." 

Kā liecina Māras māsas ieraksts "Facebook" grupā "Meklējam Māru" - vīrietis esot Māru smagi piekāvis. Tāpat tuviniekiem ir bažas, ka Māra varētu būt sazāļota.

Šobrīd tiek vākti līdzekļi, lai Māras mamma un māsa varētu nokļūt Ēģiptē un atrast jauno dziedātāju.

Iepriekš par Māras pazušanu ziņoja viņas mamma - kopš 8. janvāra Māru nebija iespējams sazvanīt, tomēr jaunā sieviete atradusies un 13. janvārī vietnē "Facebook" paziņojusi, ka ir drošībā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you are looking for that person who will change your life - take a look in the mirror ???

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sleeplessness

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mood

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu