Līga Rīdere laiž klajā juteklisku mūzikas video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Līga Rīdere, TV šova “X Faktors” 1. sezonas 2. vietas ieguvēja, savā ikdienā ir veterinārārste, divu puiku mamma un sieva. Pēc šova māksliniece ieturēja mazu pauzi, lai 2018. gada augustā ar jaunu enerģiju izdotu savu pirmo solo dziesmu “Ja tu mīli”. Tagad dziedātāja laidusi klajā dziesmu un mūzikas video “Būšu tepat”, ar ko startē “Supernovā 2019”. Dziesma ir veltīta viņas vīram.

Līga Rīdere par skaņdarbu: “Dziesma ir par attiecībām starp vīrieti un sievieti. Tajā es stāstu, ka katram cilvēkam ir sava pagātne, kas ietekmē lēmumus un rīcību tagadnē, arī nākotnē. Sieviete tic pāra nākotnei un sola gaidīt savu partneri, kurš vēl meklē savu personīgo ceļu. Šī dziesma ir mans solījums manam vīram – lai kā arī būtu, es vienmēr būšu tepat! [..] Šajā videoklipā vēlējos uzburt silto mājas pavardu ar "sapņu" sievieti, kas šo siltumu uztur, un parādīt, ka ir viens “bet” - vienatnē uguns ar laiku izdziest. Lai šī mīlestības uguns turpinātu sildīt, tā ir jāuztur, un sieviete sola to darīt, bet viņa gaida, kāda būs vīrieša izvēle!”

Līga Rīdere uz “Supernovas 2019” skatuves kāps 1. pusfinālā, kas norisināsies 26. janvārī un būs skatāms plkst. 21:25 Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā. Līgu pavadīs divas spēcīgas bekvokāla meitenes - Zane Bike-Slišāne un Lība Ēce.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu