Māra Upmane-Holšteine atklāj, ko pateiktu sev, laižot pasaulē pirmo bērnu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Grupas "Astro'n'out" soliste Māra Upmane-Holšteine un mūziķis Goran Gora šā gada maijā kļūs par vecākiem trešajai atvasei. Šis gaidību laiks dziedātājā rosinājis pārdomas par to, ko viņa būtu gribējusi zināt, dodot dzīvību savai pirmajai atvasei.

“Ja man būtu laika mašīna, šo es pati sev gribētu pateikt tai brīdī, kad tikko pirmo reizi biju kļuvusi par mammu. Un šo noteikti vajadzēs pārlasīt Mārai, kas atkal kļūs par mammu pēc nepilna pusgada:

Tev varbūt nebija savas sapņu dzemdības. Atceries, ka pats galvenais - jūs esat kopā un veseli: tās bija sapņu dzemdības!

Tu raudi trešajā dienā. Tur nav varbūt. Atceries, kā meitenes rindā gājāt uz pārbaudēm un reizē raudājāt. - Par ko tu? - Es īsti nezinu. - Es arī. - Un - aidā! - abas raud vēl skaļāk. Tev, visticamāk, atkal teiks, ka trūkst piena. Dari labāko un netrako. Viss nostabilizēsies. Pēc tam savukārt tu nezināsi, kā beigt barot. Un pēc otrā bērna tu beidzot noticēji, ka arī maisījums ir ok. 

Tavs liekais svars maģiski nepazuda dzemdību nama liftā, un tu par to biji šokā. Izrādās, pēc laika tas tomēr bija prom. 9 mēnešus uz šo tavs ķermenis mainījās, kāpēc atpakaļceļam mēs neierēķinām laiku?

Citas mammas atkopjas tik ātri! Kāpēc tev tā nesanāca? Viņām arī bija citādākas dzemdības un ir citādāks mazulītis. Viņām noteikti ir arī savi citādākie izaicinājumi, kurus tu stabili nevēlētos sev. Nekautrējies pateikt ciemiņiem, ka esi nogurusi un gribi, lai viņi iet prom. Ja viņi nav muļķi - viņi neapvainosies. Nevajag apvainoties, ka viņi tevi pēkšņi neaicina uz savu ballīti. Viņi ciena tavu jūtīgo laiku. Un viņi arī nezina, ko tu vēlies. Hell yeah! - tu pati nezini, ko īsti tagad vēlies!

Tu raudi vairākas nedēļas pēc kārtas, un tev šķiet, ka tev brauc jumts. Pārlasi pirmo punktu. Tev nebija sapņu dzemdības. Tas būs jāizskumst. Viena tevis daļa ir pazaudēta uz visiem laikiem, un arī tas būs jāizsēro.

Tev vienkārši brauc jumts! Protams, tu taču neesi normāli gulējusi! Nesteidzies atgriezties darbos. Pasaule turpina skriet, un tev liekas, ka esi izkritusi no spēles. Ļauj tam tā būt - tu paspēsi atgriezties īstajā laikā un vietā. Bet kad vēl tu iepazīsies ar jauno dzīvībiņu, ja ne tagad? Tev arī vajag laiku iepazīties ar jauno sevi. Nebaidies arī atgriezties darbos - tas tevi nepadara par sliktu mammu. Atceries, kā tu uzelpoji pirmajā koncertā, sajūtot, ka daļa it kā zudušās tevis, izrādās, tomēr ir atpakaļ,” sociālajā tīklā “Instagram” atklāja Māra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JA MAN BŪTU LAIKA MAŠĪNA, šo es pati sev gribētu pateikt tai brīdī, kad tikko pirmo reizi biju kļuvusi par mammu. Un šo noteikti vajadzēs pārlasīt Mārai, kas atkal kļūs par mammu pēc nepilna pusgada. . . . . Tev varbūt nebija savas sapņu dzemdības. Atceries, ka pats galvenais - jūs esat kopā un veseli - tās bija sapņu dzemdības! Tu raudi trešajā dienā. Tur nav varbūt. Atceries kā meitenes rindā gājāt uz pārbaudēm un reizē raudājāt - par ko tu ? - es īsti nezinu. - es arī. - Un -aidā! - abas raud vēl skaļāk. Tev visticamāk atkal teiks, ka trūkst piena. Dari labāko un netrako. Viss nostabilizēsies. Pēc tam, savukārt, tu nezināsi kā beigt barot. Un pēc otrā bērna tu beidzot noticēji, ka arī maisījums ir ok. Tavs liekais svars maģiski nepazuda dzemdību nama liftā un tu par to biji šokā. Izrādās, pēc laika tas tomēr bija prom. 9 mēnešus uz šo tavs ķermenis mainījās, kāpēc atpakaļ ceļam mēs neierēķinām laiku? Citas mammas atkopjas tik ātri! Kāpēc tev tā nesanāca? Viņām arī bija citādākas dzemdības un ir citādāks mazulītis. Viņām noteikti ir arī savi citādākie izaicinājumi, kurus tu stabili nevēlētos sev. Nekautrējies pateikt ciemiņiem, ka esi nogurusi un gribi, lai viņi iet prom. Ja viņi nav muļķi - viņi neapvainosies. Nevajag apvainoties, ka viņi tevi pēkšņi neaicina uz savu ballīti. Viņi ciena tavu jūtīgo laiku. Un viņi arī nezina, ko tu vēlies. Hell yeah! - tu pati nezini, ko īsti tagad vēlies! Tu raudi vairākas nedēļas pēc kārtas un tev šķiet, ka tev brauc jumts. Pārlasi pirmo punktu. - Tev nebija sapņu dzemdības. To būs jāizskumst. Viena tevis daļa ir pazaudēta uz visiem laikiem un arī tas būs jāizsēro. Tev vienkārši brauc jumts! Protams, tu taču neesi normāli gulējusi! Nesteidzies atgriezties darbos. Pasaule turpina skriet un tev liekas, ka esi izkritis no spēles. Ļauj tam tā būt - tu paspēsi atgriezties īstajā laikā un vietā. Bet, kad vēl tu iepazīsies ar jauno dzīvībiņu, ja ne tagad. Tev arī vajag laiku iepazīties ar jauno sevi. Nebaidies arī atgriezties darbos - tas tevi nepadara par sliktu mammu. Atceries kā tu uzelpoji pirmajā koncertā, sajūtot, ka daļa it kā zudušās tevis izrādās tomēr ir atpakaļ! ❗️Tālāk zemāk komentārā❗️⬇️

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

Kā jau ziņots, pāra trešais bērns būs meitenīte. Abi mūziķi jau audzina bērnus Ronju un Ezru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu