Jānis Jarāns atklāj detaļas par brāļa pēkšņo nāvi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/ekrānuzņēmums

Pirmdienas, 7. janvāra naktī, 45 gadu vecumā negaidīti aprāvās aktiera un komiķa Jāņa Jarāna (63) jaunākā brāļa - Jaunā Rīgas teātra skaņu operatora un skaņu režisora Andra Jarāna dzīvība.

Jānis žurnālam “Privātā Dzīve” jau bija atklājis brāļa nāves cēloni – astmas lēkme. Savukārt žurnālam “Vakara Ziņas” viņš pastāstīja, ka naktī no 6. uz 7. janvāri apakšējā dzīvokļa kaimiņi ziņojuši par applūdušiem griestiem - noskaidrojot situāciju, brālis savā dzīvoklī atrasts pakļuvis zem ūdens vannā.

Aktieris pieļauj, ka Andris pirms miega vēlējies ieiet karstā vannā un viņam sākusies lēkme, bet tuvumā neesot bijis inhalatora. Tā kā skaņu operators dzīvojis viens, blakus tajā brīdī neesot bijis neviena, kas varētu palīdzēt.

21. decembrī Andris nosvinēja savu dzimšanas dienu, bet jau 12. janvārī radi un draugi atvadījās no viņa Rīgas Krematorijas Lielajā zālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu