Aktrise Evija Skulte: “Man nav tik daudz liekas naudas, tāpēc naudu vienkārši tērēju” (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

44 gadus vecā teātra un seriālu aktrise Evija Skulte intervijā ar žurnālu “Ieva” atklāja, kādas ir viņas attiecības ar naudu, - izrādās, ka māksliniece par finanšu līdzekļu taupīšanu pat nedomā un iekrājumus neveido.

“Es nekad neesmu sēdējusi uz naudas, jo vēlos baudīt dzīvi jau šodien, nevis tad, kad aiziešu pensijā. Ja gribētu krāt pensijai, tad naudu, visticamāk, kaut kur ieguldītu, bet – kā jau teicu – man nav tik daudz liekas naudas, tāpēc naudu vienkārši tērēju. Man patīk dzīvot, patīk sajūta, ka varu atļauties to, ko gribu, nevis man bankā ir nauda, ko nekad neizmantoju. Līdz ar to man nekas nav uzkrāts nebaltai dienai,” izdevumu informēja aktrise.

Skulte, kura seriālā «Viņas melo labāk» atveido Martu un kopš 1996. gada redzama uz Latvijas Nacionālā teātra skatuves, pašlaik ir kopā ar igauņu uzņēmēju Aimuru Krūsi. Pērn žurnālam "Ieva" viņa atklāja, ka ar mīļoto iepazinusies nejauši – peldoties viesnīcas “Radisson SAS” baseinā.

Kā zināms, Evija no 2002. līdz 2012. gadam bija precējusies ar scenogrāfu Kristapu Skulti, un abu laulības laikā nākuši pasaulē divi bērni.

Aktrise uz teātra skatuves tuvākajā laikā būs redzama izrādēs “Mīla zem gobām”, “Žilbinoši!” un “Tas pasaules gals”.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu